Mit készítsek a vendégeimnek?
Figyelt kérdés
Kissé gondban vagyok, mert az ünnep előtt végig dolgozom, 24-én egész nap látogatóban leszünk, 25-étől pedig folyamatosan vendégeim lesznek. Egész napos bulik. Egyelőre azt sem tudom, hogy mikor vásárolok be, de azt majd megoldom. Lényeg, hogy valami ötletet adjatok már nekem, hogy mi legyen a menü. Valami olyan kellene, amit elő lehet készíteni, mert napokig tartó sütés-főzésre nem lesz lehetőségem. Mindenki eszik húst, senki nem allergiás, szóval nem kell külön főznöm senkinek. Sütire szerintem már nem futja az időből, de ha van arra is egyszerű ötlet, örülnék neki.
Egyszer 8-an leszünk, másnap csak 6-an.
2018. dec. 9. 21:32
11/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a tippeket, mindegyik válasz nagyon hasznos volt. A segítségetekkel körvonalazódik a menü :)
2018. dec. 10. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!