Szülinapi bulit szeretnék tartani de nem tudom egy kis nassolni valónak mit készítsek vagy vegyek. Készítsek esetleg apró szendvicseket vagy vegyek valami apróságot? (Ropi, chips vagy hasonlókat)
Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 20:43
1/5 anonim válasza:
Attól függ. Kik lesznek a vendégek? Nagyszülőket pl nem feltétlenül várnék chipsel.
Gondolom tinik vagy akörüli korosztályból áll a vendéglista. Szendvicsek + ropi (anno amikor csak chipset tettek elénk, mi pedig buliztunk stb, nagyon éhesek lettünk már és nem volt elég).
2/5 anonim válasza:
Ha haverok, akkor egy nagy halom NAGY zsíros kenyér.(semmi apró!:)
Lehet venni liba és kacsazsírt is készen, de ne hagymával tedd ki, hanem csak paprikásan és mellé egy tálban savanyút.
Ennél jobb nem kell buliba.
3/5 anonim válasza:
Szerintem minél többféle, annál jobb, de azért ne vállald túl magad: annyiféle legyen, amennyit nem túl sokáig tart elkészíteni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem készìts szendvicseket - rakhatsz rá vajat, májkrémer, tonhalat, szalámit, sajtot, zöldséget- chipset, ropit és popcorn, és nem maradtok éhesek. Én a bulimon baguetterből készült szendvicseket csináltam, nem volt vészes az ára és kelendő volt. Persze attól is függ, miket készítesz, hogy hányan lesztek!
5/5 A kérdező kommentje:
18 dik szülinapomat tartanám igen a baráti körrel
2017. dec. 11. 05:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!