Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen reggelit készítsek...

Milyen reggelit készítsek ezekből?

Figyelt kérdés
Van itthon tojás, sajt, kolbász,szalonna, vaj, liszt, hagyma, paradicsom, uborka, paprika, tej, tejföl. Mit készítsek? Valami extrább rántottához valami ötlet? Vagy valami más?
2016. júl. 22. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Rántotta helyett:-) sajtos kolbászos gofri sült ropógos baconnel fokhagymás tejföllel.Mellé a zöldségekből egy kis saláta .
2016. júl. 22. 08:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Tojásos sült paprika. Csak mehetne bele paradicsom, szalonna is. Aztán rá kell ütni a tojást.

Vagy főtt/lágy tojás (én a kettő között szeretem) és ahhoz sült paradicsom.

Rántottának azt tegyél bele, amit szeretsz, de ne rántottál csinálj belőle, hanem lepényt.

2016. júl. 22. 09:18
 3/4 anonim válasza:

Én sütnék sajtos-kolbászos-tojásos muffint, hozzá paradicsomot ennék és uborkát.

[link]

De omlettet is süthetsz, ha unod a rántottát :)

2016. júl. 22. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

Ez mennyei manna. Ebből aztán lehet mindent!

Bundáskenyér tejföllel, hagymával

Palacsinta valamilyen töltelékkel - lehet pirított szalonna, apróra vágott hagymával és tejföllel

Egy jó kolbászos lecsó tojással

2016. júl. 22. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!