A kínai bundás húsok pl. szezámos, citromos, narancsos stb. csirke, milyen tésztába van mártva?
Figyelt kérdés
Most azon lépjünk túl, hogy ez mennyire kínai vagy sem, mert nem érdekel. Sok helyen lehet kapni és én ezt szeretem. Itthon is szoktam csinálni és több receptet is kipróbáltam, de a bunda valahogyan sosem lesz az igazi... Nem sikerül szép ropogósra, hanem mindig ilyen puha lesz. Finomnak finom, de nem olyan, mint amit a kínai büfékben árulnak. Mit tesznek bele?2018. dec. 9. 12:38
2/4 A kérdező kommentje:
Szoktam keményítőt is használni, de egyszer sem lett olyan.
2018. dec. 9. 12:46
4/4 anonim válasza:
Elöször írd meg, hogy te hogy szoktad sütni, mert lehet, hogy nem a bunda összetevöivel van gond, hanem a módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!