ha meg tudod különbözteteni akkor verd ki a balhét.
De ha nem akkor mit izgat?
2018. dec. 8. 20:04
2/12 anonim válasza:
Jó esetben az.
2018. dec. 8. 20:06
3/12 A kérdező kommentje:
Utálom a disznóhúst az íze meg az állaga miatt.
Többször előfordult már, hogy disznónak éreztem a húst, nem csirkének.
Illetve vallási szempontból sem mindegy. A Barátom a vallása miatt nem eszik disznót.
2018. dec. 8. 20:08
4/12 anonim válasza:
Többször előfordult már, hogy fogalmad sincs mit eszel, de fel akartál háborodni. Vallási alapon meg pláne!
Ha kínait eszel akkor min csodálkozol???
2018. dec. 8. 20:13
5/12 anonim válasza:
Hát én, ahol ettem az csirke volt eddig mindenhol. Meg annyira más a kettő, hogy nem lehetne összekeverni. Dem állaga, sem színe nem hasonlít.
2018. dec. 8. 20:18
6/12 anonim válasza:
A szemben lévő hentestől veszik át a tegnapi maradék grill csirkét. Kicsit feltupírozzák, azt eszed.
2018. dec. 8. 20:34
7/12 anonim válasza:
Hát, én nem hinném, hogy olcsóbb a disznó, mint a csirke. A csirkemell valóban drágább, de van olyan része, ami olcsóbb, sokkal. Szerintem csirkeapróhúsból (nyesedékből) csinálják, én a piacon ezt 600-700 ft körül szoktam venni. A disznó 900+ ft-tól kezdődik.
2018. dec. 8. 20:50
8/12 anonim válasza:
A ketfajta hus kozott azert nagy kulonbseg van! Eszrevenned. Es egyebkent sem arulhatjak ha nem az van kiirva, ha kapnak egy ellenorzest akkor nagy buntetes jar erte.
2018. dec. 8. 21:35
9/12 anonim válasza:
Nagyon különbözik a két hús. Nem tudod megkülönböztetni, akkor teljesen mindegy mit eszel.
A csirkecomb, igen olcsó. Aki ért hozzá, pillanatok alatt kifilézi.
2018. dec. 9. 21:10
10/12 anonim válasza:
Kinaiak a saját éttermükből nem esznek haha :D
Mesélte valaki hogy ők valami más kaját ettek a saját éttermükbe.Ennyit sokszor a kinai éttermekről :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!