13/21 anonim válasza:
Miért ne lehetne szilveszterkor kocsonyát (is) enni?
Tervezem karácsony és szilveszter között valamikor csinálni és ha megkívánjuk pont 31-én, akkor azt fogunk enni!
Speciel még a babonába is belefér, mert nem baromfiból készül, de mi amúgy sem vagyunk babonásak.
16/21 anonim válasza:
Még életemben nem ettem kocsonyát, de valszeg egyszer majd megkóstolom. Szerintem.
17/21 anonim válasza:
Nem, itthon leszünk és hús a közelemben se lesz vagy hónapokig, október végén és karácsonykor elő szokott fordulni rokonoknál, most pláne kacsát is vett a párom pár hete... Üdítő lesz minimum fél évet kihagyni.
Szerintem még sosem ettem szilveszterkor kocsonyát, máskor is ritkán, egyébként jó cucc, ha elég gazdag.
18/21 anonim válasza:
Tiltja valami rendelet, vagy népszokás a szilveszteri kocsonyaevést?
19/21 anonim válasza:
Nem szeretem a kocsonyát. De nem is értem, miért ne lehetne Szilveszterkor enni. Igenis szokás! Pontosan újévi eledel. [link]
20/21 anonim válasza:
Még nem ettem kocsonyát sose, de ha lesz rá lehetőségem, akkor megfogom kóstolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!