Szakácsnak lehet félhosszú haja?
Figyelt kérdés
Nekem félhosszú hajam van, és sokan azt mondják hogyha szakács akarok lenni akkor vágassam le. De nem akarom!
Igazuk van nekik?
2010. jún. 26. 21:17
11/13 anonim válasza:
Szia! Én szakács vagyok.
Nyugodj meg a sapka takar lányoknál és fiúknál is. Bár én tudok egy szakács fiút aki azért vágatta le a hosszú haját mert szakács akart lenni. de egyátalán nem szükséges, de a hajadat érdemes eltakrani, sőt mondhatni kötelező!!!
12/13 anonim válasza:
22:51: hidd el, mindenhol így van, ami nem egy luxus hely, úgyhogy sehova ne menj! Sőt, ne is egyél étteremben, mert rengeteg kaját újra felhasználnak, éppenhogy átalakítják és a rossz mínőséget is beleteszik!
13/13 anonim válasza:
KÖNYÖRGÖM HAGYJUK MÁR EZT A TÉMÁT.SZERINTEM MÁR KELLŐEN INFORMÁLTUK A KIS SZAKÁCSPALÁNTÁT.NE RÁGJUK MÁR TOVÁBB EZT A CSONTOT.
Sokkal fontosabb lenne tudnia hogy milyen kemény kenyeret jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!