Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egy szakácsnak mennyi szabadid...

Egy szakácsnak mennyi szabadideje van?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mint szakács mondhatom kb. ugyanannyi mint bárki másnak,csak máskor.Például amíg mindenki ünnepel(karácsony,szilveszter...) addig a szakács nagyrészt dolgozik, de mondjuk amíg a legtöbb embernek hogy hétköznap intézze a dolgát ki kell venni szabit addig a szakács dolgozik egy napot hétvégén és akkor a hétköznapja szabad=). Bár ez munkahelytől is függ. Szóval azt kell elfogadni hogy az ünnepekkor lehet melózni kell=)
2010. dec. 22. 10:58
 2/5 A kérdező kommentje:

értem. köszi :)

azt hiszem szakács leszek...:D mert most kell választanom h mi legyek..:D

2010. dec. 22. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
10:58-as válaszoló vagyok. Érdemes megtanulni hasznos szakma a hétköznapokon is. Attól még lehetsz bármi más. Mellesleg igen jól lehet vele keresni.
2010. dec. 22. 20:43
 4/5 A kérdező kommentje:
igen-igen :) úgy tervezgetek hogy németországba megyek majd ki....
2010. dec. 23. 09:57
 5/5 anonim válasza:

az egész egy nagy kib*szott szopás verd ki a fejedből tapasztalat sok sok ébv tapasztalata...

am meg qva jó érzés még más 7végén kirándul bulizik meg stb. addig te azokat a napokat szó szerint VÉGIGSZOOPOD

addig mások mulatnak romantikának, és neked maradnak szabadon az unalmas hétfők meg keddek de azk is ca azért h felkészülj a szerdától-vasűrnapig tartó szoopásra a 50 FOKBA a zsuvába a mocsok ba a sok bunkó tahó emberrel az élen , de a NYÁRI meló az me külön történet arrol nem is beszéllnék... annyi ha a PÉNZ az aránylag türhető, csak ugyebár fizessenek ki..

2011. jan. 13. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!