Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szakácsnak lehet félhosszú haja?

Szakácsnak lehet félhosszú haja?

Figyelt kérdés

Nekem félhosszú hajam van, és sokan azt mondják hogyha szakács akarok lenni akkor vágassam le. De nem akarom!

Igazuk van nekik?

2010. jún. 26. 21:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Igen,le kell vágatni a hajat kopaszra,továbbá le kell borotválnod a szemöldöködet,a szakálladat,az orrszőrödet,a mellkasodat,a hónaljadat,a farkadat,a combodat,és csak ezután mehetsz levest kavargatni.
2010. jún. 26. 21:23
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
A szakácsoknak a haját be kell fedni, vagy sapkával, vagy ha hosszabb, akkor kendövel. Ha neked hosszú hajad van, akkor kendöt kell viselned (még ha fiu vagyis, mint ahogy gondolom).
2010. jún. 26. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok szakácsnak van hosszú haja, ha tiszta, ápolt, jól össze tudod fogni, hogy ne lógjon ki a sapka alól, akkor nem lesz vele semmi gond. A rövid haj is éppen annyira tud hullani, mint a hosszú.
2010. jún. 26. 21:27
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
én úgy tudom hogy igen,mert úgyis hajhálót viseltek.(:O)
2010. jún. 26. 21:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kolléganőm kedvese is szakács és vállig érő haja van. Ha dolgozik, összefogja, és egy kendőt is feltesz, vagy fejpántot. Emiatt nem kell levágatnod. Vannak szakácsnők is, nekik sem kell levágott hajjal dolgozniuk.
2010. jún. 26. 21:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat! Am. igen, fiú vagyok. Gyakorlaton is mindig sapkát hordok és az oktató nem szólt a hajamért. Örülök hogy maradhat! :)
2010. jún. 26. 22:06
 7/13 anonim válasza:
27%
tévedés, szakács csak kopasz lehet
2010. jún. 26. 22:19
 8/13 anonim válasza:
61%
Hajháló, sapka, kendő vagy ilyesmik. De hiába védik ki a szőrszálakat, attól még beleköphetsz ;)
2010. jún. 26. 22:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de hosszú hajú. Összefogom a hajam, és a sapka alá se gyűröm be, ahogy a legtöbb velünk dolgozó szakácsnő vagy kézilány sem.

Nem kell levágatnod. :)

2010. jún. 26. 22:35
 10/13 anonim ***** válasza:
58%

22:35

Megírnád, hol vagy szakács? nem szeretnék oda menni...

2010. jún. 26. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!