Mikrohullámú sütő nélkül tudnál élni? Elromlott a mikróm, és nem tudom hogy álljak ehhez a kérdéshez.
Kényelmetlenebb s picit több mosogatással járó lenne a melegítés, de tudnék élni nélküle, hogyne. Amikor a peak oil témára voltam ráállva, azon tűnődtem el, milyen lenne/lesz elektromos áram nélkül. Na, az már ütne, pedig, ugye, az emberiség elég sokáig megvolt nélküle, nem elengedhetlen egy teljesen más típusú élethez, mint a mienk... :D Remélem, odáig nem fajulnak a dolgok. Már Net nélkül se bírnám jól.
Ha nincs pénz, akkor nincs kérdés, nem vennék mikrót, ez evidens.
A teához főzőlapon melegítem a vizet, pikk-pakk megvan (szeretem az indukciós főzőlapjaimat :)).
Előző voltam, érdekesek a válaszok, mi napi 10-szer használjuk a mikrót...? A rengeteg sütink zöme ott készül, de a melegítés szerepkör is komoly.
A mienk sem százas, 10 perc után feladja s olyankor 1 órán át nincs működő mikró. Határozottan kellemetlen tud lenni már az is. De nem megoldhatatlan, persze.
Múltkor víz nem volt a házban s felkészültük sok nap víztelenségre (szerencsére 1 nap után megoldódott a probléma)... Az durva, de egy ideig az is elviselhető. Laktam én már olyan házban, ahol nem is volt víz s jól éreztem magam. Jók ezek a tapasztalatok, van mihez viszonyítani s nem pánikolok ilyen apróságtól, hogy nincs mikró :D Nem ott kezdődnek a nehézségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!