Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért robban szét a csirkemáj...

Miért robban szét a csirkemáj a mikróban felmelegitéskor?

Figyelt kérdés

2018. jún. 25. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Mivel a mikró a vizet melegíti az ételben, és elöször a belsejében. A csirkemellet melegítés elött célsezrü megszúrkálni, és alacsonyabb fokozaton melegíteni!
2018. jún. 25. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tömött, kemény szövet viszonylag alacsony víztartalommal. A belsejében gőzzé alakuló víz nehezen talál magának utat kifelé, feszíti és robban.
2018. jún. 25. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
11%
Borítsd be egy alufóliával, mielőtt bedugod, nem fogja az összes májat a mikró oldalára csapni!
2018. jún. 25. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Nehogy alufóliát tegyél a mikróba,mert akkor az igen drága pipimáj lesz,akkor vehetsz új mikrót is.
2018. jún. 26. 06:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!