Miért robban szét a csirkemáj a mikróban felmelegitéskor?
Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 10:54
1/4 anonim válasza:
Mivel a mikró a vizet melegíti az ételben, és elöször a belsejében. A csirkemellet melegítés elött célsezrü megszúrkálni, és alacsonyabb fokozaton melegíteni!
2/4 anonim válasza:
Tömött, kemény szövet viszonylag alacsony víztartalommal. A belsejében gőzzé alakuló víz nehezen talál magának utat kifelé, feszíti és robban.
3/4 anonim válasza:
Borítsd be egy alufóliával, mielőtt bedugod, nem fogja az összes májat a mikró oldalára csapni!
4/4 anonim válasza:
Nehogy alufóliát tegyél a mikróba,mert akkor az igen drága pipimáj lesz,akkor vehetsz új mikrót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!