A zsír papír és a sütő papír nem ugyanaz, ugye?
Tudom, hogy idióta kérdés, de addig fel sem merült bennem, amíg a két papírt a dobozából használtam, de amint kikerültek és a csomagolásuk a kukában végezte, azonosíthatatlanok, hogy melyik-melyik, mivel ugyanúgy néznek ki és ugyanolyan a tapintásuk.
Mi lesz, ha véletlen a zsír papírt teszem a sütőbe?
már sütöttem zsírpapíron, véletlen....
végülis működött, csak annyi, hogy könnyebben szakadt. (habcsókot csináltam, ami nem egyből ugrott le a papírról, késsel alányúltam, és bumm, egyből vágtam is és szakadt :)),
Aztán a többik kézzel vettem le, és tulajdonképpen úg nem tűnt volna fel, hogy nem sütőpapír....
Szerintem már ugyanaz.
Régebben csak zsírpapír volt.
Most meg már csak sütőpapírt látok, azt használom zsírpapír helyett is.
De azért figyeld a sütőt, nehogy kigyulladjon :)
Ugyanaz mindkettő cukrász vagyok :)
Otthoni használatra a szilikonos a legjobb.
Zsírpapírt is használtam, pergamen papírt is használtam sütéshez addig, míg meg nem jelent a sütőpapír.
Mindegyik megfelelt, egyik sem gyulladt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!