Milyen megoldást ajánlotok egy aluminium edényre hogy ne aluminiumból legyen a belseje és főzhessek benne?
Figyelt kérdés
Formálya, technológiája, kivitele, célja, egyedi. Nem forgalmazott a piacon. A helyettesítő termékek meg több havi fizetésbe kerül amivel nem gazdaságos, aluminium felülete meg tönkretenné azt az élelmiszert amit elkészítenék benne. Mit javasoltok?2018. aug. 26. 15:08
1/7 anonim válasza:
Lehetőleg ne főzz benne savas ételeket, és ne parázz!
2/7 anonim válasza:
Esetleg ha konkrétan kinyögnéd, hogy miről van szó, tudna az ember segiteni. Így nehéz lesz
3/7 A kérdező kommentje:
#1 pont hogy savasat akarok benne főzni. (Lekvár)
#2 egy üst de nincs konkrét neve. Nagy antik menzás kondér aluminiumból!
Kerámia felejtős zománc úgyszint, azzal nem vonható be. Mivel?
2018. aug. 26. 15:59
4/7 anonim válasza:
Eddig is lekvárt főztél benne, nem? Én istenbizony nem mondom meg senkinek, ha ezután is azt teszed!
5/7 A kérdező kommentje:
Aluminiumba savas hatásút ecetest lekvárt nem főzhetek mert megfeketedik! Ennyit minden szakács tud.
2018. aug. 26. 21:02
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy egy alu-edénynek a belseje ne alu legyen, és főzni is lehessen benne:
Tegyél bele egy másik edényt, ami nem alu!!!
Tudom, hogy hülye válasz, de a kérdés sem igazán magas-röptű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!