Miért lyukas a lyukas tésztának a belseje?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 09:09
2/5 anonim 



válasza:





Mert ha nem lenne lyukas a lyukas tésztának a belseje, akkor nem neveznék lyukas tésztának.
Hiszen tudod: nem minden csacsi csöcse csecse, csak a csecse csöcsű csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse volna, akkor minden csacsi csecse csöcsű csacsi volna.
3/5 doboszoli 



válasza:





Mert ez tulajdonképpen hulladék, ugyanis a közepét kivették spagettinek..D)
Úgy gondolom azért, mert ezek körettészták, és jobban köti a szaftot, jobban csúszik. Bár a nokedli meg ugye...
Van még valakinek ötlete?
4/5 anonim 



válasza:





Nem véletlen, hogy lyukas. Szándékosan gyárták lyukasra, azért olyan.
5/5 anonim 



válasza:





anyagtakarékosság.. majd jön egy szakember, és kidolgozza, hogy még takarékosabb, ha a külsejének vastagsága közelít a nullához... majd eléri.. na az azután viszont gyorsan fő.. és és
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!