Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért lyukas a lyukas tésztána...

Miért lyukas a lyukas tésztának a belseje?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Könnyebben megfőjjön.
2013. jún. 4. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert ha nem lenne lyukas a lyukas tésztának a belseje, akkor nem neveznék lyukas tésztának.


Hiszen tudod: nem minden csacsi csöcse csecse, csak a csecse csöcsű csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse volna, akkor minden csacsi csecse csöcsű csacsi volna. 

2013. jún. 4. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 doboszoli ***** válasza:

Mert ez tulajdonképpen hulladék, ugyanis a közepét kivették spagettinek..D)

Úgy gondolom azért, mert ezek körettészták, és jobban köti a szaftot, jobban csúszik. Bár a nokedli meg ugye...

Van még valakinek ötlete?

2013. jún. 4. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem véletlen, hogy lyukas. Szándékosan gyárták lyukasra, azért olyan.
2013. jún. 4. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
anyagtakarékosság.. majd jön egy szakember, és kidolgozza, hogy még takarékosabb, ha a külsejének vastagsága közelít a nullához... majd eléri.. na az azután viszont gyorsan fő.. és és
2013. jún. 4. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!