Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit ihatnék kávé helyett?

Mit ihatnék kávé helyett?

Figyelt kérdés
Megint van egy időszakom, mikor nem kívánom a kávét. Most is megfőztem, de ülök felette. Imádom amúgy csak félek a negatív hatásaitól a későbbiekre nézve. Szeretem a turmixokat is, de valami olyan kell ami hasonló reggeli rutint ad, mint a kávé.
2018. júl. 26. 09:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kávé helyett jó a zöld tea és a mate tea is. De ha nem vágysz serkentő hatásra, csak hogy valamit igyál reggel, akkor jó a koffeinmentes kávé is.
2018. júl. 26. 12:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Zöldtea esetleg
2018. júl. 26. 12:11
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

Az én reggeli ébresztőm egy nagy pohár víz. Ezzel indítom a napom, nekem ez lett a reggeli rutin.

Ha reggel egy pohár vízzel indítasz, azzal nagyban hozzájárulsz a belső szervek munkájához. Az éhgyomorra fogyasztott víz segít abban, hogy tested gyorsabban válassza ki az éjszaka során felgyűlt salakanyagokat, feltölti sejteket, beindítja az anyagcserét. A nyirokrendszer munkáját is segíti, hozzájárulva ezzel a fertőzések sikeres leküzdéséhez.

2018. júl. 26. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:

A többiek teljesen jó ötleteket írtak. Persze az egyéni, hogy kinek mi pótolja a kávét. Nekem semmi. Legfeljebb a kakaó, de ahhoz az kell, hogy elfogyjon a kávé (s abba is teszek kávét, mint minden kakaós cuccba)... Nem tartom egészségtelennek a kávét semmilyen általam elérhető mennyiségben, az is igaz.

Ha viszont csak valami meleg ital, komfortérzetet adó cucc kell, teázom. Sokféle jó kis tea van, zöld, fekete, ízesített, ízesítetlen, gyümölcstea, ésatöbbi.

Élénkítésre a kávé nekem hatástalan, a citromos víz viszont jó :) De az nem vonz, élvezetből nem iszom, bármennyire is szeretem a savanyút.

Reggel pedig szinte kizárólag vizet iszom. Amikor még túl korán keltem, akkor egy bögre meleg teával néztem ki a fejemből.

De hogy ebből neked mi működhet, passz.

2018. júl. 26. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!