Mit ihatnék kávé helyett?
Figyelt kérdés
Elkezdtem sportolni ès helyesen ètkezni. Reggel muszáj kávèt innom vagy kakaót...van ötletetek mit igyak helyette?a teát nem szeretem. Vagy reggellehet kávèzni? (Fogyni szeretnèk)2014. aug. 17. 20:20
1/9 anonim válasza:
Szerintem belefér, főleg ha üresen esetleg kis tejjel iszod.
2/9 anonim válasza:
A kávéval semmi baj nincs, cdak ne tegyél bele cukrot?
3/9 anonim válasza:
Bocsi, a kérdőjel véletlen volt.
4/9 A kérdező kommentje:
Mmm..ès ha èdesitőt vagy mèzet rakhatok bele?
Köszönöm a válaszaitokat
2014. aug. 17. 20:51
5/9 Julie S válasza:
Mi a baj a kaveval? Idd xilittel, eritrittel, vagy keves mezzel, tej nelkul.
Amugy melyik teat nem szereted? Mert rengetegfele van am! Gyumolcsteak, gyogynovenyesek, rooibos, zold, fekete, stb. A mate tea pl tok jol elenkit.
6/9 anonim válasza:
A sima, fekete kávé önmagában nem gátolja a fogyást. Még egy-két 8 grammos tejszín is mehet belé, az sem változtat sokat.
Az más dolog, hogy vannak akik megtöltik a kávét cukorral, tejjel és tejszínhabbal, mert így már hizlal.
Minden elkészítés kérdése.
7/9 A kérdező kommentje:
Gyümölcs teát szeretem,de csak cukorral meg citrommal. Igyak teát mèzzel esetle kevèsbè hízlal?
2014. aug. 18. 08:04
8/9 Julie S válasza:
Jajj... Ha nem kiloszamra eszed a mezet, akkor nem fogsz elhizni tole. De a minimalis cukortol sem. Kerdes, hogy egeszseges-e. Ha ennyire felsz a hizastol, akkor hasznalj inkabb valami mas edesitot (xilit, eritrit, stevia - en ezeket ajanlanam). Es a kave normal mennyisegben fogyasztva nem egeszsegtelen, ha ezert akarnad lecserelni. Es egyebkent az izles, az szokas dolga. Ha mindig edesites nelkul iszod mondjuk a kavet, akkor megszokod es meg is szeretheted. Persze a minosege sem mindegy, mert tenyleg van, ami meg edesen is ihatatlan.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D akkor napi egy kávè egy cukorral tejjel szabad,max az esti kávèrol mondok le (6 óra körül) nem a hízástól fèlek hanem hogy nemtudom leadni amit felszedtem.
2014. aug. 18. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!