Hizni szeretnék?
Figyelt kérdés
18/f 172 cm 62 kg vagyok sokan mondják hogy vékony vagyok pedig én magamon annyira ezt nem érzem.De mégis hízni szeretnék azért, olyan 70 kg körüli lenne a cél nem eszek valami sokat de ugy keveset se annyira egyszerűen nem hizom ha sokat eszek is akkor se hízom (nincs betegségem).rendszeresen sportolok napi szinten főleg, hogy iskolában sport szakra járok emelett focizom is.valami tippek jöhetnének hogy pl mit mikor hogy fogyasszak?2018. júl. 18. 12:37
1/2 anonim válasza:
Ne akarjál mesterséges hájat magadra, maximum eddz, hogy izmosodj. A későbbi életszakaszodban, már pár éven belül is úgyis fogsz még férfiasodni, emberesedni, nem baj az, ha pont 18 éves korodban még fiús vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2018. júl. 19. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!