Egy hét alatt hány kg-t lehet hízni ha folyamatosan eszek?
33 kg vagyok és 165 cm szóval kórosan sovány. Nagyon hirtelen fogytam le aminek főleg családi problémák voltak az okai de most minél gyorsabban szeretnék hízni hogy kikerüljek az életveszélyes állapotból.
L/17
Nem jó, ha nagyon gyorsan hízol és fogysz.
Először is el kéne menni orvoshoz, hogy ő mit javasol.
Én személy szerint azt, hogy naponta minél többször(5-6-7x) egyél kis adagokat. Egészségeset. Ne az legyen a fő cél, hogy meghízz, hanem, hogy megerősödj.
Sol zöldség, gyümölcs, fehérje, zsírok, szénhidrát, tehát mindent, mértékkel. Mellé kezdj el mozogni. Legalább séta, mindennap.
Aztán ahogy erősödsz majd alakul.
Egyenlőre sokszor keveset, nehogy megterheld a szervezetedet, kialakuljon a jojo.
Először is a kiváltó okokat kell tisztázni, rendbeszedni- akár orvos segítségével- utána, lehet a megfelelő étrendet kialakítani.
Az első válaszoló nagyon jól leírta, naponta többször keveset- de az legyen táp,-és vitamindús.
Szörnyű olvasni is, hogy konkrétan életveszélyes állapotba kerültél.De a felismerés, hogy ezen kell változtatni nagyon jó jel.Ne a mérleg állasa legyen a célpont, hanem a fokozatosság elve, a visszatérés a normál étkezésre.
A legjobbakat kívánom, hogy lelkileg és testileg is minél
előbb helyrejöjj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!