1 hete folyamatosan éhes vagyok. Felzabálok egy disznót és megint ennék. Mi van velem?
Valószínű, hogy a szervezeted így tél közepén már jobban kívánja az általános táplálék mellé a zöldséget, gyümölcsöt is, mint a korábbi hónapokban. Kezd a vitaminkészlete elfogyni azt kellene egy kicsit pótolni. Több főzelék, és zöldség-levesek (pl. karfiol, egyebek) a húsok mellé, kevesebb tésztaféle és kevesebb nasi.
Zöldségek-gyümölcsök nyersen, párolva stb. stb.
A szervezet küld ilyen üzeneteket olyankor is, ha a napi folyadékmennyiséget nem kapja meg rendszeresen. Igyál több vizet, teát, de ne cukrozott, stb. üdítőket, figyelj oda az egészségedre!
Én a helyedbe megválogatnám mit eszek. Mindenképpen kihagynám a műkajákat az étrendből, az ugyanis nem tápláló.
Tehát tápláló ételeket ennék, reggel többet és olyant ami energiában gazdagabb majd napközbe olyat ami egyre kevesebb energiát tartalmaz. A fentiekben említik, hogy többször kevesebbet... érdemes erre is törekedni.
Tudom ez nehéz de te akartad ! :-)
3-as vagyok!
Kb. egy hét óta én is úgy vagyok, hogy valamit ennék, de nem tudom mit, valami hiányzik, akármit eszek, mindig az az érzésem, hogy éhes maradtam.
Ezért álltam rá arra, hogy elsősorban zöldségeket, gyümölcsöket eszek, főzeléknek, levesnek, és a húsfélét hozzá olyan vendéglátós-adagot, és minimális kenyeret.
Azóta sokkal jobban érzem magam, elmúlt az állandó éhség érzetem.
Ezért írtam, tanácsoltam neked is ezt. Hidd el a szervezet követeli a magáét.
Ahogy mondani szokták: meg kell adni a testnek, amit megkíván! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!