Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 1 hete folyamatosan éhes...

1 hete folyamatosan éhes vagyok. Felzabálok egy disznót és megint ennék. Mi van velem?

Figyelt kérdés
Mik lehetnek az okok? 17/L
2013. jan. 17. 21:06
 1/7 anonim válasza:
100%
Nem egy disznót kéne felzabáni,hanem kiegyensúlyozottan enni,sokszor keveset.Eleinte nagyon rosz,meg kell szokni,én majd' belepusztultam,mert imádok enni,de a közérzeted sokkal jobb lesz,úgyhogy megéri.Egyébként én vegetáriánus vagyok pár hónapja,és azóta kirobbanó formában vagyok!!:DD nem mondom,hogy legyél az,a te döntésed,de szerintem nagyon jó ^^ 16/L
2013. jan. 17. 21:11
 2/7 anonim válasza:
*rossz
2013. jan. 17. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy a szervezeted így tél közepén már jobban kívánja az általános táplálék mellé a zöldséget, gyümölcsöt is, mint a korábbi hónapokban. Kezd a vitaminkészlete elfogyni azt kellene egy kicsit pótolni. Több főzelék, és zöldség-levesek (pl. karfiol, egyebek) a húsok mellé, kevesebb tésztaféle és kevesebb nasi.

Zöldségek-gyümölcsök nyersen, párolva stb. stb.

A szervezet küld ilyen üzeneteket olyankor is, ha a napi folyadékmennyiséget nem kapja meg rendszeresen. Igyál több vizet, teát, de ne cukrozott, stb. üdítőket, figyelj oda az egészségedre!

2013. jan. 18. 08:14
 4/7 Zsolt75 ***** válasza:

Én a helyedbe megválogatnám mit eszek. Mindenképpen kihagynám a műkajákat az étrendből, az ugyanis nem tápláló.

Tehát tápláló ételeket ennék, reggel többet és olyant ami energiában gazdagabb majd napközbe olyat ami egyre kevesebb energiát tartalmaz. A fentiekben említik, hogy többször kevesebbet... érdemes erre is törekedni.

Tudom ez nehéz de te akartad ! :-)

2013. jan. 18. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Kb. egy hét óta én is úgy vagyok, hogy valamit ennék, de nem tudom mit, valami hiányzik, akármit eszek, mindig az az érzésem, hogy éhes maradtam.

Ezért álltam rá arra, hogy elsősorban zöldségeket, gyümölcsöket eszek, főzeléknek, levesnek, és a húsfélét hozzá olyan vendéglátós-adagot, és minimális kenyeret.

Azóta sokkal jobban érzem magam, elmúlt az állandó éhség érzetem.

Ezért írtam, tanácsoltam neked is ezt. Hidd el a szervezet követeli a magáét.

Ahogy mondani szokták: meg kell adni a testnek, amit megkíván! :)))

2013. jan. 18. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Terhes vagy. :) Viccen kívül: ilyenkor télen rám is rámjön néha falási rohamos időszak. Még szerencse, hogy nem látszik meg rajtam. Nem tudom, hogy mitől lehet. Általában normális adagokat eszek, egy nap 4-szer kb. De van, hogy 6-7-szer is eszek, és akár 3 tányér pacalpörköltöt is megeszek (vagy bármi más brutál nehéz ételt). 18/L
2013. jan. 19. 18:57
 7/7 anonim válasza:
Bélférged van. Egy vermox tabletta majd segít rajtad.
2013. márc. 16. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!