Egy ideje szinte folyamatosan éhes vagyok, hiába eszem, utána nemsokkal újra éhes leszek. Mitől van ez?
Én is ezt tapasztalom, hogy mindig éhes vagyok, kb. 2 óránként. Átlagos táplálkozással, mert sajnos amit kipróbáltam, hogy lisztmentes legyen, ott majdnem éhen haltam,nem laktató egyáltalán, bár sokkal jobb volt az emésztésem és könnyebbnek éreztem magam. A kristálycukor megvonást is csak 5-6 napig bírom. Tehát nincs akaraterőm. És talán nem elég pörgős az életem, vagy viszonylag nyugodt. Ezt csak azért mondom, mert most volt 2 hét durván stresszes időszakom, és nem voltam éhes. De ehhez nagyon ideges voltam, mint még soha. És annyira furcsa volt... 2 hétig szépen egészségesen tudtam enni, zöldség, natúr dolgok, zsírmentes, csomó saláta, párolt hús, és annyira jó volt. Mert én amúgy ismerem a helyes és egészséges táplálkozást, és azt be is tartanám. De képtelen vagyok, mert folyton éhes vagyok!
Ezért szerintem akaraterő kell, ahhoz a 3-4 héthez, amíg átáll a szervezet a cukormentes, meg mondjuk minimális fehér lisztes étrendre. Mert az kezdetben jobban kivitelezhető. Persze egyéni különbségek is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!