Szerintetek melyiket válasszam inkább? Kenyér versus rizs, krumpli, tészta?
Nagyon szeretem a kenyeret, ezt úgy értem, hogy ami mártásos kaja is, szivesebben mártogatom kenyérrel, vagy nagyon szeretem a kenyérre kenős dolgokat is. De nem eszek rengeteget vagy ilyesmi. Szóval naponta max 4 szelet kenyeret eszem meg. Ez sok? Inkább egyek helyette más köretet?? Nekem nem tűnik soknak, és súlyom megtartását, vagy esetleg fogyást is elődidézne, ha kenyér helyett másat választanék?
Köszi előre is.
Utálod a kenyeret??? De jó neked!!!
De egyáltalán nem is fogyasztod??? Az jóóó!! De hogy lehet lemondani róla???
En a szenhidratot nezem, mert a szenhidratszegeny etrendet probalom kovetni, de ott a kaloria is:) A szenhidrat alapjan en a burgonyat valasztanam
Nem tudom, sosem szerettem igazán, amíg otthon laktam akkor is csak azért ettem mert épp nem volt más. Aztán mióta elköltöztem nem is szoktam venni egyáltalán. kiflit vagy zsömlyét veszek néha, de az sem jellemző...
egyébként én az ilyeneket is mint pörkölt, paprikáskrumpli, meg mittudom én amihez szoktak még kenyeret enni, azokat is mindig kenyér nélkül ettem. :)
08:34 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!