Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy általában...

Egycsészetea kérdése:

Miért van az, hogy általában a szegényebbek a túlsúlyosak?

Figyelt kérdés
Lehet hülyeség, de az olcsóbb kaják jobban hízlalnak..?nem értem.

2018. jún. 23. 13:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Passz, talán kevésbé érdekli őket az egészségük?

Az butaság, hogy az olcsó ételek jobban hizlalnak, én igen szegény vagyok és simán fogytam egy csomót (kevesebb étel amúgyis kevesebbe kerül, bár nem sokkal, hisz a fehérjét, ami a legdrágább, úgyis be kell vinni. bár arra is vannak olcsóbb opciók, ha nem is sok). A mozgás sem kerül pénzbe, de ha valaki úgy szegény, hogy agyondolgozza magát s nem ér rá... Akkor valamit rosszul csinál, de van ilyen.

Én nem vettem észre ám, hogy a szegényebbek a túlsúlyosak. Hazánkban speciel anyagi helyzettől függetlenül sok a kövér, de nincs is nagyon sok nagyon szegény, aki tényleg nem tud rendes ételeket venni. A szegények is bőven költenek túlárazott cukros vackokra, telik rá. Sőt, alkoholra és cigire is, nem is értem. Ha én kicsit is szegény vagyok, ezekre nem telik, de nem is tudom, milyen magas fizu kéne, hogy ne sajnáljam cigire a pénzt (de akkor se vennék, mert nem roncsolom a saját egészségemet).

2018. jún. 23. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!