főleg a XII. meg a II. kerületben szinte könyörögnek a segíjér
2018. jún. 19. 20:11
2/30 anonim válasza:
Na most már döntsétek el hogy a szegények vagy a jól keresők szavaznak a fideszre. Mert egyszer ezeket aztán azokat szidjátok.
2018. jún. 19. 20:35
3/30 anonim válasza:
Eddig az egykulcsos adóval jól járókat is szidtátok, akik csak azért szavaznak a Fideszre.
2018. jún. 19. 20:40
4/30 anonim válasza:
A szegények azért szavaznak a Fideszre, mert figyelmen kívül hagyják a felesleges dolgokat.
2018. jún. 19. 20:45
5/30 anonim válasza:
Juj, most látom, hogy rossz helyre (Fidesz) szavaztam többszörösen is!
- nem vagyok szegény
- de nem vagyok annyira gazdag sem, amennyire szeretnék
- nem vagyok falusi
- nem vagyok analfabéta
- nem vagyok cigány
- nem kaptam krumplit
- nem kaptam utalványt
- nincs gyerekem
- nem nézek TV-t, így M1-et sem
- talán egybítes sem vagyok
és nem, ... nem vagyok egyik sem amit még ki fogtok találni kínotokban! :D
2018. jún. 19. 20:50
6/30 anonim válasza:
A gazdagok jelentős része odaszavaz. Ok: egykulcsos adó.
A szegények jelentős része is, mivel őket meg lehet venni akár anyagiakkal (krumpli), akár faxságokkal (Állítsuk meg Brüsszelt).
2018. jún. 19. 21:08
7/30 anonim válasza:
Nem/igen/talán vagy mégsem. Nem lehet erre sem rájönni.
2018. jún. 19. 21:09
8/30 anonim válasza:
A kormánynak az az érdeke, hogy kb. 3 millió szavazó függőségi viszonyba kerüljön a fidesztől, így ebben a választási rendszerben nagyjából biztosított a hatalmuk, amíg meg tudják osztani az ellenzéki pártokat. A függőségi viszonyba két fő csoport tartozik. Az egyik csoport anyagilag jól jár a fidesz intézkedéseivel, ők nem a szegény réteget képviselik. Egyik fő ismertetőjegyük, hogy nem jellemző rájuk a társadalmi szolidaritás, leszarják, ha a szegényebb éhezik, vagy szenved, csak a saját részüket kapják meg a húsosfazékból. Ebbe a csoportba tartozik az 5-ös hozzászóló is. A másik nagy csoport a mélyszegénységben élők csoportja, őket egyrészt propagandával, másrészt gazdasági függéssel (közmunka) tartják függőségben. Mivel ők kevésbé műveltek és tájékozottak, ezért a saját hosszútávú érdekeiket fel sem ismerik, könnyű őket a hatalomnak befolyásolni a kívánt irányba.
2018. jún. 19. 21:15
9/30 anonim válasza:
Micsoda rossz indulatúak a fidesz szavazók csak a saját pénztárcájukat nézik. Megnyugtatlak az egész világ ilyen. Mégis mit kellene nézni ?
2018. jún. 19. 21:23
10/30 anonim válasza:
"Na most már döntsétek el hogy a szegények vagy a jól keresők szavaznak a fideszre. Mert egyszer ezeket aztán azokat szidjátok."
Mindkettő.
Szegény szavazói is vannak,akik totál ostobák.
Pl alig bírnak megélni,de a legnagyobb félelmük,hogy a migránsok ellepik az pár 100 fős falut,ahol laknak.
A jól keresőket egyértelműen nem érdekli a politikai,sem a migránsok,kizárólag a money.
A fidesz szavazók jó részének gyakorlatilag semmi haszna sincs a fideszből,más kormánnyal jobban járnának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!