A kókusztejszín nagy tömbbe összeállt a dobozban, hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Azt nem értem, hogy a kókusztejszín legnagyobb része folyadék, víz, a szárazanyag tartalmát meg kb 20% zsiradék adja meg némi fehérje, mégis a kemény tömb szinte az egész dobozt kitölti, csak a legalján maradt egy kis folyadék. Ez hogy lehetséges?? Mi alkotja ezt a nagy fehér tömböt? Ilyen rengeteg zsír nem lehet benne.2018. jún. 19. 16:01
1/4 anonim válasza:
De. A tömb a zsír, a fehérje és a szárazanyagtartalom egyben.
2/4 anonim válasza:
A tömbben is van víz bőven, nyilván. Kemény tömböt még nem láttam eme kontextusban, habár az is számít, milyen hőmérsékleten nézed, a kókuszzsír roppant kemény hidegen, így végülis nem olyan meglepő egy kókusztejszíntömb.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igazából azért tettem fel a kérdést, mert pudingfőzéshez szerettem volna imitálni a rendes 2,8%-os tehéntejet, és vissza akartam higítani vízzel. De így gőzöm sincs, hogyan lőjem be azt a zsírtartalmat.
2018. jún. 19. 20:16
4/4 anonim válasza:
Nem kell feltétlen kókusztejet használnod, mert a sima növényi tejek bármelyikével is ugyan olyan ízű és állagú lesz a puding, mint tehéntejjel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!