Nálunk lehet kapni 'biscuit' és/vagy 'pizza dough'-ot? Olyan jó receptek vannak vannak a neten ezekkel
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 13:50
2/14 anonim válasza:
pizza dough meg a nyers pizza tészta
3/14 A kérdező kommentje:
Ezekkel tisztában vagyok, jól beszélek angolul. Az érdekel, hogy kész tésztát lehet-e venni, mert koleszos vagyok és nem tudok tésztát gyúrni és egyebek
2018. jún. 15. 14:13
4/14 anonim válasza:
Nem nagyon láttam még. De miért ne tudnál tésztát gyúrni koleszban? Elég hozzá egy műanyag edény meg egy db pohár amiben felfuttatod az élesztőt, utána kézzel összekevered és kész. Se különösebb eszközök, se sok hely nem kell hozzá. Illetve de, a kész tészta nyújtásához már igen, de ez kész pizzatésztánál is adott kell hogy legyen.
7/14 anonim válasza:
Előre elkészített kelt tésztát nálunk a helyi pékségekben lehet kapni pl.
8/14 anonim válasza:
lidl-ben a szalámik alatt a hűtőben pizzatészta.
hosszúkás dbozban van felcsavarva, alatta egy üveg szósz
9/14 anonim válasza:
és ha már angol szavakkal erőlködsz, tanuld meg kiejteni.
idegen szó tárgyas ragozása mindig kiejtés alapú.... "dough"-t
10/14 anonim válasza:
a legjobb pizzatészta recept amúgy, hogy nem élesztőt meg vizet használsz a liszthez, hanem sört.
Rohadt jó íze lesz tőle a tésztának.
Liszt meg söt, és összegúrod kicsit nyúlós cuccra, aztán hagyod kicsit. Utána kinyújtva, jól megpakolva mehet a kikent/kilisztezett tepsibe, az előmelegített sütőbe.
Liszt meg sör minden koleszban van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!