Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, egy romantikus...

Lányok/nők, egy romantikus vacsorára számotokra mi lenne a legtökéletesebb étel?

Figyelt kérdés

Én valami könnyű ételre gondoltam, ami nem telít el illetve kicsit különlegesebb és látványosabb. Gondolkodtam desszerten is, de szerintem az már sok estére. Szerintetek? Milyen az az étel, amire azt mondjátok, hogy "ennek nem tudok ellenállni". Minden választ örömmel fogadok és megköszönök.

24/F

2018. jún. 11. 16:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
A nulladik kérdés: Egyáltalán szereti a romantikus vacsorát? Lehet, hogy nem is romantikus alkat.
2018. jún. 12. 23:26
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát, nekem mindegyik hasznos volt igazán. Amúgy azér kérdeztem ilyen szabadon, mert a lány kijelentette, hogy ő mindent imád, meg nem igazán tud főzni, és neki minden szuper lesz. Próbáltam ihletet meríteni a kommentekből és szerintem egész jól sikerültek az ételek. Csirkemellből zöldfűszerekből és tejszínből egy ragut készítettem. Nem akartam tésztát köretnek, mert nehéznek gondoltam estére, ezért húsleveskockás vízben megfőtt karalábékban tálaltam, aminek nyersen kivájtam a belsejét. Köretnek pedig bulgurból csináltam salátát, én is most ettem ilyet először, de jó volt. Ennek a tetejére tettem a karalábét. Végül desszertet is csináltam, de csak ilyen gyorsat... málnát cukorral leturmixoltam, poharakba tettem, és vaníliával kikevert mascarponét tettem rá, a tetejét kekszmorzsával szórtam meg. Borok tekintetében végül magamra hallgattam, és egy-egy félédes fehér és vörös borral készültem, gondoltam, hogy a száraz borokat 23 évesen még nem értékeli sokmindenki (meg én sem szeretem), ebben igazam lett.

Páran írtátok, hogy megalázó ha "természetben fizettetik meg a vacsorát". Én egy szóval sem írtam, hogy desszert után a hálóban kell fizetni, meg nem is volt ez nálam elvárás, és nem is így indult az este. Más dolog, hogy tényleg így történt, viszont mindkettőnk szabadakaratából történt így, nem pedig elvárások miatt.

Mindenkinek köszi a segítséget. Legközelebb amúgy ő akar egy vacsorával meglepni. Bár hozzá tette, hogy lehet csak tea lesz belőle.

2018. jún. 13. 15:57
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
grat, remélem lesz folytatása :)
2018. jún. 13. 15:59
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Hm, a málnás cucc jól hangzik, ki fogom próbálni, csak cukor nélkül.
2018. jún. 13. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!