Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lányok/nők, egy romantikus...

Lányok/nők, egy romantikus vacsorára számotokra mi lenne a legtökéletesebb étel?

Figyelt kérdés

Én valami könnyű ételre gondoltam, ami nem telít el illetve kicsit különlegesebb és látványosabb. Gondolkodtam desszerten is, de szerintem az már sok estére. Szerintetek? Milyen az az étel, amire azt mondjátok, hogy "ennek nem tudok ellenállni". Minden választ örömmel fogadok és megköszönök.

24/F

2018. jún. 11. 16:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%

Azt sem ártana tudni, mit szeret a delikvens.

A desszert nem sok estére, csak akkor, ha kelt tészta és hús krumplival a menü.

Nyáron a tengeri ételek felé mennék, grillezett karhal, ilyesmi. Semmi olajban sült, semmi nehéz hús, semmi rizs, semmi krumpli ... Esetleg osztriga, ha nyersen nem szereti, jó sült receptek vannak.

Nyerspezsgő aperitivnek, egy jó kardhal szték roppanós salátával, friss zöldfűszerekkel, citrusos dresszinggel, és valami olyan desszert, ami nem tejes, és nem klasszikus sütemény. Például Csokoládékba mártott eper: szép szemek, 3-féle csokoládéval, elég kb. 10 szép, nagy szem összesen.

Ital gyanánt egy magas minőségű furmint, a desszerthez félszáraz pezsgő.

Ezeket könnyű elkészíteni, de nehéz vele mellélőni.

2018. jún. 11. 17:36
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Aperitifnek pezsgő, pár szem édes eperrel, vagy Aperol Sritz.

Hal savanykas fehérborral, vagy csirke, kacsamell, roséval.

Ha ügyesen főzöl, akkor steak száraz vörösborral.

Saláta, zöldség, vagy rizs köret.

Desszertnek valami könnyű gyümölcsös pohárkrém vagy cukrászdai tortaszelet vagy macaron.

2018. jún. 11. 18:08
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
#5 azigen, le a kalappal! amúgy szerintem a legjobb olcsó bor a 4-500 forintos tokaji furmint (leggyakrabban 499ért szoktam látni Sparban, de Lidlben is láttam már)
2018. jún. 11. 18:19
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon egyszerű: kérdezd meg, mit szeret, vagy figyelj oda rá beszélgetés közben, és szűrd le abból.

Most írhatnám, hogy nekem a kacsamáj, a halak és a zöldségfélék a kedvenceim, de ettől nem leszel beljebb.

És szerintem a vacsora legyen csak vacsora. Olyan erőltetett vagy nem is tudom, hogy "megetetlek, de aztán dugjunk ám" Főleg tele hassal, amikor az ember inkább pihenne. legyen szex előtte vagy bármikor máskor, amikor mindkettőtöknek van kedve hozzá.

De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így.

2018. jún. 11. 18:19
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

Igen egyéni, nekem az itt említettek közül gyakorlatilag minden kiesne, mert vagy nem szeretem, vagy nem nem birom enni.

Próbáld kideríteni, mit szeret és föleg miket nem, mert ha olyat készítesz, amit nem igazán szeret, az még elmegy, de ha olyasmi, amit nem eszik meg valamiért, az probléma, elrontja az egész estét.

Emellett az elözönek nagyon igaza van, ne a szex legyen a cél, az az egészet a "megfizettem a szexet" irányba viszi a dolgot és én nagyon megalázónak érezném, hogy a vacsoráért természetben "kell" fizetnem, mert elvárja a másik.

2018. jún. 11. 19:03
 16/24 anonim ***** válasza:
65%

Nekem mindegy, csak utána keféljen meg alaposan.

23/L

2018. jún. 12. 07:40
 17/24 anonim ***** válasza:
61%

Olyan vicces a legtöbb válaszoló :D

A kérdező 24 éves!! A csaj pedig gondolom olyan 18-23, esélyesen :D Esélyesen albiban lakik, tanul még vagy már épp dolgozik pár éve, de néha még otthonról is kap ételt a szüleitől és max pár éve főz magára.

Ehhez képest olyanokat tanácsoltok, mintha a kérdező már 30-35 éves lenne mindenben kialakult ízléssel, jó nagy fizetéssel, a csaj aki jön hozzá meg valami nagy sznob. Fiatal lányról van szó, nem kell ennyire túlgondolni.

Aki írta hogy ő pl nem enne csirkemellet: Nyilván ezért előtte puhatolózni kell ki mit szeret és ismerkedéskor úgy általában is előkerül hogy ki milyen ételeket szeret/nem szeret, mennyire válogatós, stb.

25/F

2018. jún. 12. 10:50
 18/24 anonim ***** válasza:
37%

Egyébként attól függ, én pl. nem esze meg sem a színhúst, sem a halat, mert iszonyú hányingerem lesz tőle.

Szóval nálam az kilőve, kagylót viszont imádom, meg a zsírosabb dolgokat.

2018. jún. 12. 15:36
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

17-es, te még viccesebb vagy, mert ÉRTELMES hozzászólást képtelen voltál írni, csak mindenki mást fikáztál le.

Ciki. :D

2018. jún. 12. 15:37
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

19:

Az első oldalon enyém az ötös válasz, ahol már leírtam első körben a tanácsaim a kérdezőnek.

2018. jún. 12. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!