Nektek izlik a mogyoróvaj?
Figyelt kérdés
Most vettem életemben elöször, dehát... olyan semmilyen... ezt eszik az amerikai iskolások... állitolag... pedig alig van valamilyen ize2018. jún. 6. 18:12
2/9 anonim válasza:
elsőre nem jött be, de sajnáltam kidobni. utána csak belenyaltam párszor, de már simán eszem magában is.
3/9 anonim válasza:
Alig van íze? Tömény sósmogyoróíze van! Milyen márkát vettél te? Egyébként először fura volt, de aztán rákaptam.
4/9 anonim válasza:
Rákennek még lekvárt vagy más édes cuccot. Úgy is nagyon finom. Nemek sajnos kiütésem lesz tőle, szóval :(
7/9 anonim válasza:
1x megkóstoltam az kb 4 mogyorovajas kenyeret jelent, kaptuk ajándékba, nem mondom, hogy rossz volt de annyira jó sem, hogy pénzt adjak érte
8/9 anonim válasza:
Én szeretem, magában is, bár ritkán eszem, kicsit nehéz az én gyomromnak. De ha eszek, akkor lekvárt kenek rá én is, illetve vékonyra karikázott banánnal is fincsi:).
9/9 anonim válasza:
Pedig igen tömény íze van, de azzal együtt sem szeretem, hogy a sósmogyorót mindennap eszem, alig tudom visszafogni magam...
Akkor már inkább a Marmite, pedig azt sem szeretem, de poénosabb. Ha már más népek kedvelt ételeinél tartunk :D. Néha kipróbálok valami újat. Tavaly a mogyorókrémet, idén a Marmite-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!