Mit ettél ma eddig, illetve mit fogsz enni?
Figyelt kérdés
(Kaja tippeket keresek :D)2018. máj. 30. 09:36
1/16 anonim válasza:
Szalámis sajtos megeszendvicset reggeliztem, rengeteg koktélparadicsommal. Ha elalszik a kislányom, sütök neki almás zabkekszet, azt biztos meg fogom kóstolni. Ebédre rizibizi lesz rántott hússal (tegnap estéről) és céklával. Vacsira töltött csirkecombot szeretnék sütni, zöld salátával és krumplipürével.
2/16 A kérdező kommentje:
Mehetek vacsira?😄😄
2018. máj. 30. 10:06
3/16 anonim válasza:
"Nigellás" bundáskenyeret reggeliztem(tünk) (mozzarellával töltött), sok-sok paradicsommal. Kési ebédere elviekben spenótos-tejszínes csirkés pennét csinálok a kölköknek, de van még egy kis avokádós salsám tegnapról, lehet a mellé grillezek sertés-szűzet és én azt eszem a reggeli szénhidrátbomba után. Nassnak eprezek, (kefíres epret tolok, imádom), vacsorára cézár saláta, mert az ebédhez használt csirkemellek mennyisége bőven megengedi, hogy kimentsek jókora adag pirított csirkemell-kockát és van itthon jófajta parmezán is, a fiúk meg imádják, no meg én is. Egész héten kényszerszabin vagyok, legyen már benne valami jó is. Holnap gyrost csinálok, görög salátával, steak burgonyával, hektónyi tzatzikivel. Reggelire meg croc monsieur-t ígértem a népnek, élvezik, hogy itthon vagyok mikor indulnak reggel, kihasználjuk.
4/16 anonim válasza:
Most reggeliztem, egy szelet pirítóst bacon-nel és két buggyantott tojást. Még nem tudom mit ebédelek, szerintem vagy tonhalas-paradicsomos szendvicset vagy valami salátát a munkahelyi ebédlőből, a vacsorát se találtam ki még, de szerintem rántott csípős csirkecombokat fogok sütni rizibizivel és valamilyen salátával. Ha túl fáradt lészek munka után, akkor meg hazafelé beugropk egy perzsa kebabért. Nasinak van kesudióm, ill. otthon van málna és eper.
5/16 anonim válasza:
100g zabpehely
28g 100% pure whey
120g(egy darab nagy) banán
250g édesburgonya
300g marha hús
200g csirke
200g rizs
paradicsom , répa , uborka ,kukorica
5 tojás kisütve
25g dió
28g 100% pure whey
babkonzer
tonhal konzerv
150g reszelt répa
250g túró
6/16 anonim válasza:
Reggelire kapucsínót tejszínhabbal, kakaóporral
Most egy szelet bundás kenyeret ajvárral
Ebédre spagettit fogok ementáli sajttal.
Délután vszeg eper-áfonya tejszínhabbal, olvasztott csokival.
Vacsira minestrone levest készítek.
7/16 anonim válasza:
Holnap a helyi mexikóiba megyünk ebédelni, mert a párom itthonról melózik, én meg rohangálok egész nap, nem lesz időm főzőcskézni, maximum délután sütök valami gyümölcsös lepényt.
8/16 anonim válasza:
Reggeli: margarinos zsemle coopos párizsival
Ebéd: sterc lesz
Vacsi: semmi
9/16 anonim válasza:
Reggelire teljes kiőrlésű magos kenyeret piritva, tetejére egy fél avokádó szetnyomkodva. Mellé egy paradicsom. Inni almaecetes víz. Tizoraira néhány kókuszos kekszet kaptam be. Ebédre húslevest fogok enni, sok cernametélttel :) uzsonnára epret (kertből), vacsorára meg szerintem nem leszek nagyon éhes, szerintem akkor is gyümölcsöt fogok, mondjuk banánt meg epret, vagy esetleg vajas-olvasztott sajtos pirítóst (vagy valami szendvics félét). Este találkozom a barátommal, és vele fogunk enni egy szelet sütit, vagy fagyit. :)
10/16 anonim válasza:
Reggeli: 2 tojásból rántotta, egy paradicsom, fél hegyes paprika.
Ebéd: Egy bögre üres húsleves.
Vacsora: 15dkg natúr csirkemell, paradicsom, paprika , uborka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!