Nekem nem csak az ananásszal van bajom, az az olcsó sonka rajta, meg az az olcsó sajtmáz, ami atveszi mindezeknek az ízét, borzalmas. Persze lehet, h drágább olasz étteremben finomabb, sőt biztos, de ezzel meg nem kísérletezek, ha már eljutok oda, hogy 3000-ért veszek pizzát.
2018. máj. 29. 01:07
12/20 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az ananászt, és a kedvenc pizzáim közé tartozik az ananászos pizza is, a Hawaii pizza.
Ha itthon sütünk pizzát, akkor az egyik az mindig az ananászos pizza.
2018. máj. 29. 12:13
13/20 anonim válasza:
Izlesrol nem lehet vitatkozni, ebbe kar belemenni.
En se tudom osszepasszintani a hust se banannal, se ananasszal, de ha valakinek ez tetszik, erdekel is engem.
Vannak raeros emberek sztem neten, akik meg azt is meg akarjak mondani ezek szerint, hogy mit hogy lehet enni?
A masik oldalt se ertem meg, hogy ezen ki van akadva. Egyed es ne azt nezzed, hogy mit mond mas, tudom, most a divat nagy ur, de ennyire nem kell masoktol fuggni, meg mindenen igy fennakadni, a megmondoembereket szrd le.
2018. máj. 29. 16:14
14/20 anonim válasza:
Engem is jobban zavar a hawaii pizzan a sonka. Az ananasz jo lenne, de a legtobbszor nagyon furan keveredik a gagyi sonkaval az ize. De a legnagyobb bajom vele, hogy halalosan unalmas, gyerekkoromban nagyon sokszor olyat ettem, amikor meg nem volt energiam atbongeszni az egesz kinalatot vagy a szuleim rendeltek nekem is... Mostmar jobban szeretem a zoldsegesebb pizzakat mondjuk csirkevel.
2018. máj. 30. 04:21
15/20 anonim válasza:
Én csak egyszerűen nem látom értelmét, hogy miért jó, ha a pizzán, tehát egy sós paradicsomos, sajtos kaján van egy random édes gyümölcs, aminek épphogy érzed az ízét, de még rágós is, kijön a leve és eláztatja a pizzát, de még a legjobb esetben is se nem ront, se nem javít semmit a pizza ízén.
2021. máj. 12. 17:54
16/20 anonim válasza:
Próbáld elképzelni, hogy más mondjuk rendel egy ananászos töltött káposztát hawaii töltött káposzta néven. Gondolom azért meglepődnél. Pedig biztos vannak, akik azt is megennék.
2021. máj. 12. 18:18
17/20 anonim válasza:
Üdvözletem.
A válasz nagyrészt az eredetéről és a hazafiasságból következik.
Ugyanis az ananászos pizzát egy Canadában elő Görög származású szakács találta ki, hogy a kifejezetten édesszájú Amerikai/Kanadai piacra alkosson egy kicsit édesebb pizzát.
Az eredeti igazi Olasz pizzán viszont szinte semmi nincs. És régebben még teljesen elutasitóak voltak bármilyen feltéttel szemben. Azóta ez enyhült valamit, de a kifejezetten idegen (mármint egy Olasz számára) ananászos pizza iránti utálat megmaradt mint hazafias dolog, és a régi gondolkodás maradványa.
Olaszországon kívül talán azért terjedt el ez a gondolkodás, mert sokan ezzel akarnak menőzni, ezzel akarják mutatni mennyire "értenek" a témához.
2021. jún. 17. 17:49
18/20 anonim válasza:
17# Én is hallottam, hogy az olaszok és a hawaiiak is elvből utálják az ananászos pizzát. Én viszont nem menőzésből, csak szimplán nem értem és nem szeretem. Ugyanígy vagyok az olasz fügés pizzával. Azt még nem ettem, valószínüleg több értelme van, mint az ananászosnak, már csak azért, mert puhább és kevésbé tömény íze van, de továbbra sem értem, hogy miért lenne jobb tőle a pizza.
2022. ápr. 26. 18:59
19/20 anonim válasza:
Semmi baj az ún. "ananászos" Hawaii pizzával,sokan szeretik,sokan nem,de csak pár éve jött be ez a "fúj,hogy lehet ananászt tenni egy pizzára" sz.rság és azóta nyomatja sok kis k.csög gyökér.
2023. ápr. 3. 20:16
20/20 anonim válasza:
Ananászt tenni a pizzára a legprolibb módja a sznobkodásnak. Change my mind!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!