Hogyan szeressem meg a főzelékeket?
Sehogy.
A kelkáposzta és zöldbabfőzelék kivételével mindent "elfogadok", de ezt a kettőt soha az életbe nem tudtam jó szájízzel, szívesen megenni, lenyelni.
Mindig is szerettem a főzelékeket, de ma már soha nem főzöm őket (nem én főzök egyedül a családban, úgyhogy néha akad, de nagyon ritkán). Krumplit és tésztát sem szoktam, van azért még millió más étel.
A tökfőzeléket nem eszem meg azóta, hogy megismertem az ízletes cukkinit, nincs ezzel baj, nem kell mindent enni, kb. mindannyiunknak vannak nemszeretem ételei, zöldségei.
Nem hiszem, hogy meg lehet szeretni valamit, amitől hányingered van s nem is kell.
Én zöldségimádó vagyok, így nyilván eszem zöldségeket, de nyersen, sütve, levesnek, fasírtnak, pörköltnek, mindennek, de főzeléknek pont nem.
Plusz eszem tojásételt, néha gabonát, sós sütit, édes sütit, krémeket. S mennyi minden van, amit én nem eszem, de neked bizonyára opció.
Miért kéne főzeléket enned, nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!