Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A hűtő fagyasztó részében...

A hűtő fagyasztó részében meddig lehet gyümölcsöt, főzelékeket tárolni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 17:29
 1/7 anonim válasza:
Mi a szezongyümölcsöket fagyasztjuk és sokszor 1 évig, a következő szezonig bennt vannak. Semmi bajuk. A főzeleket nem is tudom...nem biztos, hogy ilyen sokáig bennt hagynám...
2015. júl. 21. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Barackot fagyasztottam le gerezdekben és fèl év múlva is fel akarom használni a babámnak, hozzátápláláshoz kell. Előző válszoló nektek egyben van a hűtő-fagysztó vagy külön? Mert úgy olvastam ha egybe nem áll el addig.
2015. júl. 21. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekünk simán eláll közel egy évig, gondolom, menne tovább is, de megesszük és jön az új.

Normál hűtőnk van, felül fagyasztó, alul normál hűtő rész.

A főzeléket nem tudom, még a zöldségek is rövid ideig vannak ott, de fagyasztva gondolom minden jól eláll, ami fagyasztható...

2015. júl. 21. 20:26
 4/7 anonim válasza:
A barack problémás holmi mert nagy a víztartalma ami annyiban rossz, hogy ha felengeded akkor szottyos lesz. Tehát pépnek szuper de mint gyümölcs megenni pocsék. Próbáld meg légmentesen zárni, mert ahogy a sima hűtő ajtót nyitogatod úgy ingadozik a fagyasztó hőmérséklete is és ilyenkor szoktam tapasztalni, hogy "fagyasztó" íze van a holminak.
2015. júl. 21. 20:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Jajj de jó hogy árakták a kérdésemet!!! A babàs rèszben volt, na szóval a BABÀMNAK csinálok belőle majd pürèt októberben. ha magamról lenne szó nem kérdezmèm amúgy csak így neccesebb.
2015. júl. 21. 21:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért raktam el kost csomót mert akkor mar lehetetlen lesz fagyasztott barackot kapni és ha nem akarok mindig üveges bèbiètelt akkor marad ez..
2015. júl. 21. 21:47
 7/7 anonim válasza:
Annak szuper lesz!!! Nagyon jó ötlet szerintem, jobban preferálom a házi fagyasztottat mint a bolti tartósítószereset én is..
2015. júl. 21. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!