Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a főzelékeket?

Szeretitek a főzelékeket?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor melyik a kedvencetek? Illetve melyiket utáljátok leginkább?
2015. ápr. 29. 18:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem :) Borsó,sárgaborsó,kelkáposzta,zöldbab.Ezek a kedvencek.Amiben van karalábé,azt nem szeretem,meg a krumplifőzeléket sem annyira.
2015. ápr. 29. 18:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sárgaborsó főzelék tojáspörkölttel a kedvencem, a répafőzeléket utálom.
2015. ápr. 29. 18:46
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Zöldborsó, sárgaborsó, babfőzelék abból mindegy milyen. Lencsefőzelék. ezeket szívesen megeszem kedvencem a zöldborsó. Amit utálok, az a tökfőzelék, krumplifőzelék káposztafőzelék. A káposztát alapból nem eszem meg mert nem bírja a gyomrom, se töltött káposztát semmit, egyedül a lila káposzta az amit megeszek még nyersen is. A krumplifőzelék nem az én ízvilágom, a tökfőzeléket meg kifejezetten utálom!
2015. ápr. 29. 18:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem.

Kedvenc: spenót, bab, lencse, tök, borsó

Amit nem szeretek, de megeszem: krumpli főzelék

Olyan főzelék nincs, amjt utálok.

Egy-két zöldség-gyümölcs van, amit nem szeretek. (karfiol,brokkoli, kelbimbó, ananász)

2015. ápr. 29. 19:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretem oket. Borsot, sargaborsot, krumplit, kelkaposztat, paradicsomos kaposztat, finomfozeleket. Annyira nem kedvelem a lencset es a babot. A tokot nem szeretem, de foleg a kapor miatt.
2015. ápr. 29. 19:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a lencsét, sárgaborsót, kelkáposztát, paradicsom káposztát, zöldborsót.

Spenót a kedvencem

Nem rajongok érte, de néha megeszem-zöldbab, krumpli és a tökfőzelék.

Utálom-sóska.

2015. ápr. 29. 21:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem.

Amit nagyon: borsó, finom, lencse, spenót.

Amit megeszek, de nem a kedvencem: krumpli, kelkáposzta, bab, zöldbab, paradicsomos káposzta.

Amit nem szeretek, de ezeket is csak azért, mert kb sosem ettem: sárgaborsó, sóska, tök.

Illetve kóstoltam néha ilyen saláta, répa, kukorica főzelékeket, ezek ilyen egyszer futottak kategória. :D

2015. ápr. 29. 21:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

én szeretem. Ami jöhet: tök, krumpli, spenót, borsó, finom, , lencse. Amit nem szeretek: sóska

mást még nem ettem

2015. ápr. 29. 22:33
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg igen, de én valamiért szinte mindig más formában eszem a zöldségeket...

Érdekes, sokan szeretik a spenótot. Nekem sincs vele nagy bajom, ha rá tudom venni magam, hogy megegyem, akkor egész OK, de szörnyen unom. Ugyanez van a sárgaborsóval, de mivel kifejezetten szénhidrátszegényen eszem, a spenót pedig teljesen hasznos az étrendemben, a sóskát "erőltetem" jobban...

A tökfőzeléket mindig nagyon szerettem (csak én ettem meg az oviban), de amióta nem eszem tejfölt, neccesebb. Azért tojáspörkölttel elmegy ;)

A zöldborsót minden formában szeretem, de csak a sajátot, amiben pirospaprika van.

Kelkáposzta, krumpli, sóska, ezek mind jók számomra. Száraz hüvelyeseket nem szoktam enni, de attól még azok is finomak főzelékként.

Azt nem szeretem, ha egy főzelékben a répa dominál, pedig a répát is szeretem.

Kifejezetten nem utálom egyiket sem, odavagyok szinte minden zöldségért.

2015. ápr. 29. 23:07
 10/16 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon szeretem őket.

A kedvencek: tök, borsó, lencse, paradicsomos káposzta, finomfőzelék.

Amit nem szeretek a szárazbab főzelék, azt nem is eszem meg. A zöldbabot megeszem, de az se tartozik a kedvencek közé.

Nálunk hetente van főzelék vagy krémleves, de olyan is van, hogy mindkettő.

2015. ápr. 30. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!