Szeretitek a főzelékeket?
Szeretem.
Kedvenc: spenót, bab, lencse, tök, borsó
Amit nem szeretek, de megeszem: krumpli főzelék
Olyan főzelék nincs, amjt utálok.
Egy-két zöldség-gyümölcs van, amit nem szeretek. (karfiol,brokkoli, kelbimbó, ananász)
Én szeretem a lencsét, sárgaborsót, kelkáposztát, paradicsom káposztát, zöldborsót.
Spenót a kedvencem
Nem rajongok érte, de néha megeszem-zöldbab, krumpli és a tökfőzelék.
Utálom-sóska.
Szeretem.
Amit nagyon: borsó, finom, lencse, spenót.
Amit megeszek, de nem a kedvencem: krumpli, kelkáposzta, bab, zöldbab, paradicsomos káposzta.
Amit nem szeretek, de ezeket is csak azért, mert kb sosem ettem: sárgaborsó, sóska, tök.
Illetve kóstoltam néha ilyen saláta, répa, kukorica főzelékeket, ezek ilyen egyszer futottak kategória. :D
én szeretem. Ami jöhet: tök, krumpli, spenót, borsó, finom, , lencse. Amit nem szeretek: sóska
mást még nem ettem
Elvileg igen, de én valamiért szinte mindig más formában eszem a zöldségeket...
Érdekes, sokan szeretik a spenótot. Nekem sincs vele nagy bajom, ha rá tudom venni magam, hogy megegyem, akkor egész OK, de szörnyen unom. Ugyanez van a sárgaborsóval, de mivel kifejezetten szénhidrátszegényen eszem, a spenót pedig teljesen hasznos az étrendemben, a sóskát "erőltetem" jobban...
A tökfőzeléket mindig nagyon szerettem (csak én ettem meg az oviban), de amióta nem eszem tejfölt, neccesebb. Azért tojáspörkölttel elmegy ;)
A zöldborsót minden formában szeretem, de csak a sajátot, amiben pirospaprika van.
Kelkáposzta, krumpli, sóska, ezek mind jók számomra. Száraz hüvelyeseket nem szoktam enni, de attól még azok is finomak főzelékként.
Azt nem szeretem, ha egy főzelékben a répa dominál, pedig a répát is szeretem.
Kifejezetten nem utálom egyiket sem, odavagyok szinte minden zöldségért.
Nagyon szeretem őket.
A kedvencek: tök, borsó, lencse, paradicsomos káposzta, finomfőzelék.
Amit nem szeretek a szárazbab főzelék, azt nem is eszem meg. A zöldbabot megeszem, de az se tartozik a kedvencek közé.
Nálunk hetente van főzelék vagy krémleves, de olyan is van, hogy mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!