Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a főzelékeket?

Szeretitek a főzelékeket?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor melyik a kedvencetek? Illetve melyiket utáljátok leginkább?
2015. ápr. 29. 18:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%
Szeretem őket, de nem fogyasztom a "magyaros", rántásos vagy habart formában. A zöldségeket vagy franciásan (vajon párolva) esszük főzeléknek, vagy vegyes zöldségragúként, vagy wokban pirítva. Sokkal ízesebbek és változatosabban fűszerezhetők így. S persze, kimarad a fölösleges lisztezés.
2015. ápr. 30. 10:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Szinte minden főzeléket szeretek, kedvenc a zöldborsó, sárgaborsó, fejtettbab. de jöhet bármilyen káposzta, krumpli tejfölösen és paradicsomosan is, kelkáposzta , tökfélék, spenót is.

Egy amit, soha meg nem tudnék enni, a sóska :)

2015. ápr. 30. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen! Mindegyiket! :)
2015. ápr. 30. 14:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Mindegyiket szeretem, még eddig nem találkoztam olyannal, amit ne szerettem volna (ha jól van elkészítve).

Hasonlóan vagyok a levesekkel is.

2015. ápr. 30. 16:21
 15/16 anonim ***** válasza:

hát én nagyon szeretem a főzelékeket!

Sok kedvencem van,szeretem a borsó, bab, sárgaborsó, krumpli, lencse, tökfőzeléket, a spenótot és a sóskát is, de a kelkáposztát is, nagyon!

Amit nem eszek meg, az a zöldbab - sajnos ezt semmilyen formában nem szeretem.

2015. máj. 1. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy jó pörkölttel szinte mind finom. Az abszolút kedvenc a krumpli és a zöldbab, de szeretem a tököt, kelkáposztát, finomfőzeléket, pörkölttel még a lencsét is. Amit sehogy sem, az a sárgaborsó.
2022. febr. 6. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!