A fehérjepornak lesz valami baja, ha meleg ételbe keverem?
Figyelt kérdés
Pl zabkásába. Miután megcsinálom még elég lágy ahhoz, hogy bele keverjem, ha kihül megdermed és nehéz elkeverni. Azért gondoltam, hogy bele keverem míg meleg, de nem tudom, hogy rontja e ez a minőségét vagy sem.2018. ápr. 15. 15:58
1/2 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Süteményt is lehet sütni vele, az pedig melegebb és tovább meleg, mint a zabkása. Nyugodtan keverd bele.
2/2 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja, én palacsintába, sütibe is tettem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!