Ilyen hőségben félnem kell, hogy a péksüteményeken/ben lévő sonka, bacon, egyéb hús megromlik? Hűtőbe kéne tennem?
Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 20:33
1/5 anonim válasza:
Rizikos ilyen melegben ilyeneket enni, en azt ajanlom mindenkeppen huvos helyen legyen
2/5 anonim válasza:
Ha szárított sonka/hús van benne, az elvileg bírja a meleget, ha viszont nem, akkor jobb ha berakod a hűtőbe, mert megrohad.
3/5 Szeder Katalin válasza:
Sőt, a hűtőben is megpenészedhet, úgyhogy 1-2 nap múlva, ha addig el nem fogy, tedd a fagyasztóba. Szobahőmérsékleten nagyon hamar kiolvad. Tojást a fagyasztóba ne tegyél!!!
4/5 anonim válasza:
"Tojást a fagyasztóba ne tegyél!!!"
Ezt kifejtenéd, miért? Ugyanis évek óta fagyasztok le tojást, úgy is, hoyg külön a fehérje/sárgája, meg együtt is - és semmi baja, akár egy évig is felhasználható kiolvasztás után.
5/5 anonim válasza:
Én nem tudom,de nem emlékszem, hogy baj lett volna,mi osztálytáborban anno úgy csináltuk, hogy ofő hozott ilyen hűtőzacskókat, és abba raktuk túrázásra a szendót. De mondjuk ennyire meleg talán akkor nem volt, de szép, kellemes, napos idő volt, az is pont augusztus eleje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!