Nálunk van aki villával, és van, aki kanállal szereti. Ki szoktunk tenni egy kupaccal az asztalra, és mindenki választ. Én villapárti vagyok :-)
2018. ápr. 9. 00:49
12/26 anonim válasza:
Ahol kanállal eszik, ott a "cukrász" nem tud sütni...!
Még egy habos-babos joghurttortának is van tartása, ha jól készítik, és villával egyszerűbb...
Amit kanalazni kell, az folyós cucc, szóval tortának távolról sem nevezhető.
2018. ápr. 9. 01:44
13/26 anonim válasza:
Úgy tudom villával illik enni, azt szoktuk elővenni, de ha az akad kézre otthon kiskanállal is megeszem.
2018. ápr. 9. 02:04
14/26 anonim válasza:
Kis vagy normál villával eszem, attól függ melyikhez van hangulatom. Kanállal még nem ettem tortát.
2018. ápr. 9. 02:04
15/26 anonim válasza:
Desszert villával, erre találták ki. Soha nem hallottam kanállal enni, nem is nagyon lehet.
2018. ápr. 9. 07:14
16/26 anonim válasza:
Desszertvillaval. Kanalat csak leveshez használok. Tudom, ciki, de én a főzeléket is villával eszem. 🙃 Sőt, ha lehet akkor a kést is mellőzöm, a villával vágom el amit lehet.
2018. ápr. 9. 07:21
17/26 anonim válasza:
Tortát, sütit villával.
Kanállal a pohárkrémeket szoktuk enni.
2018. ápr. 9. 09:17
18/26 anonim válasza:
Kanállal. Miért a torta lenne kivétel? Mi mindent, a rántott hust is kanállal esszük. Rendes leveses kanállal. Késsel csak verekedni szoktunk, villával meg összeszurkálnánk magunkat:-)) Ja meg büfögünk az asztalnál! Megnyugodtál?
2018. ápr. 9. 11:17
19/26 anonim válasza:
Nálunk 2 főnél is igen változatos, hogy mit eszünk kanállal, villával (én szinte bármit, leves is menne, de azt kiskanállal szoktam volt, most már naggyal, ami humoros, amikor kedvenc kicsi, 4-5 kanalas tálkámból eszem), evőpálcikával és kézzel, de a tortát azt el nem tudjuk képzelni mással, mint villával, az a helyzet. Még ha tele is lenne nyomva habbal, akkor is jobban vágható villával...
De a saját, itthoni nem-teljesen-elkészített (szétcsúszna s nekem nem fontos, hogy egyben legyen) tortához a krémet kanállal, a piskótát kézzel esszük. De az más.
2018. ápr. 9. 11:53
20/26 anonim válasza:
Ami kéznél van, villa, kanál, kés. Vagy harapom. És a vendégeink sem válogatósak. Ki ezzel, ki azzal. Nem etikett órára jöttek.
Tudom mi illik, de az otthonomban ha akarom azt teszem ami jól esik. "A vattacukrot is bicskával eszem!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!