Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nálatok a tortát villával...

Nálatok a tortát villával vagy kanállal szokás enni?

Figyelt kérdés
Mi mindig is villával ettük, kis süteményes villával. A barátom családja viszont kanállal eszi. Melyik a gyakoribb?
2018. ápr. 8. 22:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk van aki villával, és van, aki kanállal szereti. Ki szoktunk tenni egy kupaccal az asztalra, és mindenki választ. Én villapárti vagyok :-)
2018. ápr. 9. 00:49
 12/26 anonim ***** válasza:
38%

Ahol kanállal eszik, ott a "cukrász" nem tud sütni...!

Még egy habos-babos joghurttortának is van tartása, ha jól készítik, és villával egyszerűbb...

Amit kanalazni kell, az folyós cucc, szóval tortának távolról sem nevezhető.

2018. ápr. 9. 01:44
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Úgy tudom villával illik enni, azt szoktuk elővenni, de ha az akad kézre otthon kiskanállal is megeszem.
2018. ápr. 9. 02:04
 14/26 anonim válasza:
89%
Kis vagy normál villával eszem, attól függ melyikhez van hangulatom. Kanállal még nem ettem tortát.
2018. ápr. 9. 02:04
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
Desszert villával, erre találták ki. Soha nem hallottam kanállal enni, nem is nagyon lehet.
2018. ápr. 9. 07:14
 16/26 anonim ***** válasza:
64%
Desszertvillaval. Kanalat csak leveshez használok. Tudom, ciki, de én a főzeléket is villával eszem. 🙃 Sőt, ha lehet akkor a kést is mellőzöm, a villával vágom el amit lehet.
2018. ápr. 9. 07:21
 17/26 anonim ***** válasza:
90%

Tortát, sütit villával.

Kanállal a pohárkrémeket szoktuk enni.

2018. ápr. 9. 09:17
 18/26 anonim ***** válasza:
19%
Kanállal. Miért a torta lenne kivétel? Mi mindent, a rántott hust is kanállal esszük. Rendes leveses kanállal. Késsel csak verekedni szoktunk, villával meg összeszurkálnánk magunkat:-)) Ja meg büfögünk az asztalnál! Megnyugodtál?
2018. ápr. 9. 11:17
 19/26 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk 2 főnél is igen változatos, hogy mit eszünk kanállal, villával (én szinte bármit, leves is menne, de azt kiskanállal szoktam volt, most már naggyal, ami humoros, amikor kedvenc kicsi, 4-5 kanalas tálkámból eszem), evőpálcikával és kézzel, de a tortát azt el nem tudjuk képzelni mással, mint villával, az a helyzet. Még ha tele is lenne nyomva habbal, akkor is jobban vágható villával...

De a saját, itthoni nem-teljesen-elkészített (szétcsúszna s nekem nem fontos, hogy egyben legyen) tortához a krémet kanállal, a piskótát kézzel esszük. De az más.

2018. ápr. 9. 11:53
 20/26 anonim ***** válasza:
89%

Ami kéznél van, villa, kanál, kés. Vagy harapom. És a vendégeink sem válogatósak. Ki ezzel, ki azzal. Nem etikett órára jöttek.

Tudom mi illik, de az otthonomban ha akarom azt teszem ami jól esik. "A vattacukrot is bicskával eszem!"

2018. ápr. 9. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!