Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mely erős teákat ajánljátok?

Phoney kérdése:

Mely erős teákat ajánljátok?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, mint a Breakfast teák (English, Irish), vagy akár még erősebbre.

Lehessen filter nélkül is kapni és legyen minőségi:)

2010. jún. 10. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Irish breakfast és English breakfast teákat lehet kapni fémdobozban a tesco-ban és a cora-ban is azok elég erősek vagy ha van ismerősöd aki tud hozni angliából olyan amit ott a helyiek isznak az még jobb csak az ottani filteren nincs lógató zsinór... viszont finom!
2010. jún. 13. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Pesti vagy? Van egy csomó teaház, ott rengetegfélét lehet kapni, és ajánlani is tudnak.

Egyébként 2 éve voltam egy programon, ahol teák koffeintartalmát vizsgálták, mindenkinek kellett saját teát vinni. Én a Twinings Irish Breakfastot vittem, magasan verte a többit.

2010. júl. 1. 09:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Carmen22:

A twinings export teák tényleg rosszabbak, mint amit a helyiek isznak?

07-01 09:31:

A T. I.Breakfast-öt én is nagyon szeretem (bár kicsit durva az íze, még az english-hez képest is), másféle, pl orosz teákon gondolkodtam.

Van teaház errefelé is, csak mikor legutóbb vettem ott, kicsit drágának találtam...dehát ami muszáj, az muszáj:D

2010. júl. 14. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!