Egészségtelen, hogyha mikor akciós, jól bevásárolok teljes kiőrlésű kenyérrel és lefagyasztom, majd pirítóban felengedem, mikor enni szeretnénk?
Miért lenne egészségtelen? A fagyasztás éppen hogy a legjobb tartosítási módszer.
De miért pirítóban akarod felolvasztani? Sokkal jobb, ha korábban kiszeded a fagyasztóból és megvárod, mire felolvad, akkor olyan, mint amilyen volt a fagyasztás elött.
Én cukorbetegként teljes kiőrlésű tönkölykenyeret eszem, de ahol lakom, nehézkes a beszerzése. Ezért egy havi adagot szoktam lefagyasztani.
Ha reggelre kell, este kiveszem a fagyóból, vagy ha estére kell, akkor reggel. Teljesen olyan, mintha akkor hoztam volna a boltból.
Ha fagyos kenyeret teszel a pirítóba, akkor részint megég valamiért, másrészt meg nem tesz jót a vizes kenyér az elektromos készüléknek.
Ha mikróba teszed, akkor meg nagy eséllyel kőkeményre aszalódik.
Nincs gond a fagyasztással, persze, hogy jobb, mint a fehér, már ha neked jobb a tk, mint a fehér, nem mindenkinek számít, van, akinek mindkettő príma, van, akinek mindkettő rossz.
A kenyérsütés sem nagy dolog, alig van vele pár perc munka és friss meg saját és egyedi. Persze van, aki nagyon elfoglalt vagy csak nem vonzza a dolog, csak megjegyeztem.
Utolsó válaszoló!
Ha neked van ilyen nagyon egyszerű kenyérrecepted, amivel tényleg csak pár percet kell foglalkozni, szívesen veszem, ha leírod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!