Tulajdonképpen miért egészségtelen a chips?
#1: De miért? Ezen élni egészségtelen loenne, de naponta enni ilyesmit az jónak tűnik (illetve inkább a saját chipsemet, abban jobban bízom).
Kérdező, a makrók még nem sokat mondanak. A chips szénhidrátos és zsíros egyszerre (ez nem kifejezetten előnyös, de még önmagában nem gond, amúgysem kilószámra esszük, a legtöbb ételben nyilván van ez is, az is), a szénhidrát gyors, a zsír bizonyára nem a legjobb fajta, ezért írtam az előbb inkább az otthoni chipset, ahol én választom meg a zsírt... De ez már akkora egészségtudatosság, ami nem jellemző az emberek táplálkozására (tény, hogy az én hozzáállásom a zsírban sült dolgokhoz más, mint a tipikus emberé, erősen szór, ki mit tart egészségesnek, illetve nem ideálisnak, de azért olyannak, ami belefér).
Nyilván önmagában elég kiegyensúlyozatlan és tépanyagszegény, de rendes étkezésben nem hinném, hogy gond lenne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!