Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nálatok van-e a reggelinek,...

Nálatok van-e a reggelinek, ebédnek vacsorának fix időpontja?

Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 07:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nincs. Amikor elkészül, akkor eszünk. Illetve akkor, ha éhesek vagyunk. Van, hogy hétvégén már 10-11 fele kész vagyok az ebéddel, de ugye akkor még nem éhes senki, így később esszük meg. Változó.
2018. márc. 12. 11:28
 12/18 Libers Pertz ***** válasza:
60%
Amennyiben kivitelezhető, mert mindketten otthon vagyunk akkor délben ebéd van amikor megszólal a harangszó. A többi étkezés az meg kinek mikor esik jól.
2018. márc. 12. 11:32
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Harangszóra kezditek, mint a katonák? :D Az vicces lehet...
2018. márc. 12. 11:35
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

Nincs, mert különböző időpontokban éhezünk meg, plusz én nem reggelizek.

Egyedül az ebédet próbálom tartani, de ha pl. a férjem reggel került ágyba, nem fogom felébreszteni azért délben, hogy együtt együnk.

Én megkajálok, mikor éhes leszek, ő meg 4-5 felé, mikor felébredt.

2018. márc. 12. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:
14%

A hétköznapi ebéd 3-kor van (s úgy 4-re be is fejeződik, nehéz jóllaknunk s még sokszor csinálunk valami sütit a végén), mert akkor jön haza a párom a munkából s szerencsés módon ez az ideális ebédidőpontom, bár néha korábban vagy későn éhezek meg, de szeretem a jobbára fix időpontot. A 3 óra maga a tökély, általában se túl későn, se túl korán nincs. Nem vagyok korai típus.

Hétvégén ez korábbra tolódik, főleg a páromnál, aki 6-kor reggelizik. Én nem eszem ebédig.

A vacsora már összevissza van. Alapvetően 5-6 körül, de nekem simán van második vacsorám (8 körül) és rossz esetben harmadik is (éjfél és 4 óra között, ez nem természetesen jön, nem jó s frissebb fejlemény, úgyhogy bízom benne, hogy sikerül leszoknom róla). A párom pedig korai hétvégi ebéd esetén korai vacsorát tart (a rekordja délután 2), utána már szinte sosem eszik, mert vigyáznia kell a vonalaira s ebbe 3 evésnél több sosem fér bele, 3 is csak aktívabb életmódnál. Hétközben különösen nagy éhség esetén pedig összeolvad az emiatt elhúzódó ebéddel.

A vacsora néha közös, de sokszor nem.

Olyan szinte sosincs, hogy valamelyikünk ne tudna enni étkezésidőben (vagy szinte bármikor máskor), de ha mégis, nem muszáj. Semmi nem történik, ha nem együtt eszünk. De én azért szeretem a közös ebédeket s örülök, hogy ez könnyen megoldható.

2018. márc. 12. 12:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyiknek sincs. Reggelizni nem szoktunk, hetvegen sem, csak kave amikor felkelunk, esetleg “tizorai” van neha ha ehesek vagyunk, mert ebednek altalaban legkorabban is csak delutan 2-3-4 korul allunk neki, de van hogy a fott etel csak vacsora lesz, napkozben meg eszunk hideget amikor epp ehesek vagyunk, illetve en foleg turmixozni szoktam. Nem tudok fix idopontra ehes lenni, plane nem napi 3-5x, meg kedvunk sincs egyikunknek sem fix idopontra fozocskezni minden nap.
2018. márc. 12. 16:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Nincs

Van amikor ki is marad valamelyik

2018. márc. 13. 14:45
 18/18 anonim válasza:
Hétköznap a vacsora 18:30-körül van, még kicsik a gyerekek, hétvégén 12:00-re igencsak kész,mert 2 legkisebb utána már nagyon álmos. De mindig együtt eszünk, ez nekünk fontos.
2018. márc. 26. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!