Nálatok van-e a reggelinek, ebédnek vacsorának fix időpontja?
Nincs, mert különböző időpontokban éhezünk meg, plusz én nem reggelizek.
Egyedül az ebédet próbálom tartani, de ha pl. a férjem reggel került ágyba, nem fogom felébreszteni azért délben, hogy együtt együnk.
Én megkajálok, mikor éhes leszek, ő meg 4-5 felé, mikor felébredt.
A hétköznapi ebéd 3-kor van (s úgy 4-re be is fejeződik, nehéz jóllaknunk s még sokszor csinálunk valami sütit a végén), mert akkor jön haza a párom a munkából s szerencsés módon ez az ideális ebédidőpontom, bár néha korábban vagy későn éhezek meg, de szeretem a jobbára fix időpontot. A 3 óra maga a tökély, általában se túl későn, se túl korán nincs. Nem vagyok korai típus.
Hétvégén ez korábbra tolódik, főleg a páromnál, aki 6-kor reggelizik. Én nem eszem ebédig.
A vacsora már összevissza van. Alapvetően 5-6 körül, de nekem simán van második vacsorám (8 körül) és rossz esetben harmadik is (éjfél és 4 óra között, ez nem természetesen jön, nem jó s frissebb fejlemény, úgyhogy bízom benne, hogy sikerül leszoknom róla). A párom pedig korai hétvégi ebéd esetén korai vacsorát tart (a rekordja délután 2), utána már szinte sosem eszik, mert vigyáznia kell a vonalaira s ebbe 3 evésnél több sosem fér bele, 3 is csak aktívabb életmódnál. Hétközben különösen nagy éhség esetén pedig összeolvad az emiatt elhúzódó ebéddel.
A vacsora néha közös, de sokszor nem.
Olyan szinte sosincs, hogy valamelyikünk ne tudna enni étkezésidőben (vagy szinte bármikor máskor), de ha mégis, nem muszáj. Semmi nem történik, ha nem együtt eszünk. De én azért szeretem a közös ebédeket s örülök, hogy ez könnyen megoldható.
Nincs
Van amikor ki is marad valamelyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!