Írjatok nekem letszives olyan élelmiszerket/eteleket amik nem hízlalnak?
CSAK a kalóriatöbblet hizlal.
Nagyon nehéz hízni extrém kalóriaszegény ételekkel, valami könnyű kis zöldségleves, zöldséges turmixok, joghurt, savanyúságok, szénhidrátszegény zöldségek...
Laktat, emiatt lehet igen jó a fehérjedús étel, ezt kombinálni zöldséggel, az jó kis kombó.
Csak persze akkor mivel viszed be a szükséges kalóriát? Szóval a nap folyamán mást is kell enni.
Ha én este enni akarok, de már nem kéne, az necces, mert ilyenkor már általában bőven kimerítettem a fehérjekeretemet, úgyhogy jobb, ha nem vagyok éhes, mert csak az laktat.... Ha csak ennék valami poénosat, nálam akkor jönnek be egyes zöldségek, savanyúságok s néhány nagyon kalóriaszegény szárazabb ételem (rostból, maglisztből, de ez nem "normális" étel), igen lightos édességem, kókusztejes kakaó...
Kevés az infó, nem tudom, mire akarod használni a választ. Plusz téged sem ismerlek, mit szeretsz, milyen étrendi szabályaid vannak.
Igazából, ha nem léped túl a napi kalória keretedet, akkor semmi sem hízlal, fölötte viszont minden.
Szerintem Te az alacsony kalória tartalmú ételeket keresed.
Pl zöldségek, sovány husok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!