Milyen gyumolcsok hizlalnak?
van 1 rossz és gy jó hírem :)
igazából mind hízlal mert egy csomó cukrot tartalmaznak amik ráadásul gyorsan felszívódó cukrok, de ha nem eszel túl sokat, és leginkább csak délelőtt akkor nincs vele semmi gond
Nos nem tudom hogy a kérdező milyen céllal kérdezi, úgyhogy elnézést ha túl nyers volnék.
Ha fogyókúrázol, netán fogyni vágysz és ezért érdekel mi hízlal, akkor elsősorban nem a gyümölcsöket kell kilőni. Süti, csoki, szénsavas üdítő (főleg ez utóbbi! ha csak azt elhagyod már sokat tettél magadért).
Másfelől a banánról valóban mondják hogy "hízlal", de szerintem gyümölcsökről így beszélni nincs értelme. Én még nem láttam olyan túlsúlyos embert aki a banántól hízott volna el.
A gyümölcsökbe csak azután kezdjétek számlálni a kalóriákat miután megszámoltátok a kávétokban, napi nasiban lévő cukormennyiséget.
Ami igazán egy alattomos gyümölcs, az a görögdinnye.
Ha fogyózol, akkor ezt ne egyed.
Banánból meg csak az hizlal, ami már barnás színt kapott.
Szóval ami túlérett. A zöld banánt inzulin pótlására is használhatod, ha nincs nálad az injekció. /(Egy három-négy centis darab elég.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!