A konzerv halak mennyire hízlalnak? (lent hosszaban)
Figyelt kérdés
mondták h. mien jó halat enni mert fehérje meg nem hízlel annyira csak h. mondjuk a hal nem olyan olcsó meg meg is kell sütni/főzni, szóval a konzerv hal mennyire rosszab ? ...
(aki azt mondja ne ettől akarjak lefogyni annak üzenem h. nem akarok lefogyni mert meg vagyok elégedve magammal :D)
2013. febr. 14. 22:40
1/1 mikike34 válasza:
Az olajban eltett tonhal konzerv pl. eléggé koleszterindús kaja. A zsirosabb makréla, szardinia szintén. Nem fogyókúrás étrend része, de finom. Ajánlom inkább a friss halat. Lehet már kapni a legjobb tengeri finomságokat is 1-2 naposan a halászat után. Bp-n a halpiacon pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!