1/4 anonim válasza:
Szerintem bármilyen étel okozhat függőséget. Szóval igen!
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, minimum lelki függőséget bármilyen étel okozhat, de sokuk persze fizikait is. Legalábbis sokra ezt mondják, én egy ilyen fizikait sem tapasztaltam a magam részéről, de lelkileg rájuk tudok kattanni (bár annyira nem szoktam, hogy zavarjon, ha hirtelen kiesik az életemből, úgyhogy lehet, hogy ez nem függés).
3/4 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy "Túrófüggő" vagy, akkor olvasd el, hogy mi a túró összetétele.
Sok benne a fehérjén kívül kalcium, a foszfor (több mint a tejben), a probiotikumok széles skálája.
Ha nagyon erősen kívánod a túrót, akkor lehet, hogy valamelyik összetevőjéből hiány van a szervezetedben, vagy a bélműködésedhez kell.
... vagy csak egyszerűen szereted!:) ... soha rosszabb szenvedélyed ne legyen!
4/4 anonim válasza:
Nekem volt joghurt korszakom, a gyerekeim egy időben mindennap mákostésztát akartak enni.
Biztosan megvan az oka amiért kívánod, előttem már megírták hozzá a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!