Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sok öt nagy túró rudi netezés...

Sok öt nagy túró rudi netezés közben elmajszolgatva?

Figyelt kérdés
Nem hízás szempontjából kérdezem, egyszerűen csak, hogy valóban durva, hogy meg tudok enni ennyit lényegében egyszerre? Mert volt, aki kiakadt rajta. Pedig ő is keményen sütizős emberke. Ja, és még a férjem sem eszik meg ennyit egyszerre...Pedig nekem meg simán lecsúsznak. Rendszerint észre sem veszem, hogy már az ötödiknél tartok. Ha több lenne összecsomagolva, tartok tőle, többet ennék...178cm/75kg/nő, ezt csak azért, hogy ne egy szétfolyó illetőt képzeljetek a háló másik végére az olvasottak alapján.
2017. ápr. 16. 12:51
 1/8 kissbettina1977 válasza:
43%
A túró nem nehéz étel ! Az a baj hogy nettezés közbe ested , az agyad nem tud infot fogadni ,hogy tele a pocakod ülj le egy asztalhoz és ugy edd meg ! Persze attol is függ előtte mit ettél gondolom ha sokat ettél akkor nem birsz 5 megenni !
2017. ápr. 16. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Pokoli sok.
2017. ápr. 16. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem sok szerintem. Most ha osszeadod, akkor mi jon ki? 2-3 evokanal turo meg 2-3 kocka csoki... hagyjuk mar, ne legyunk alszentek. En egy 40 kilos no vagyok, de en is meg tudnam enni siman.
2017. ápr. 16. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem. Mogyorókrémesből és -vajasból kétszer ennyit is meg tudok enni.
2017. ápr. 16. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
" meg tudok enni ennyit" Kattanj már le erröl! Nem egy teljesitmény, hogy ennyit TUDSZ!!! megenni. Gyerekkorodban lehet, hogy dicsértek ezért a szüleid, de 178/75 adatokkal már nem vagy kicsike!!! Ennyit eszel, akkor ennyit eszel és kész.
2017. ápr. 16. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem sok, egy óvodás benyom ennyit ha szónélkül hagyja az anyja. Nem egy tápláló étel, nem is nagy mennyiség.

Az más kérdés, hogy nem túl egészséges.

2017. ápr. 16. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy darabban 186 kcal van, tehát öt darabban 930. Kicsit több, mint 2-3 evőkanál túró és pár kocka csoki :D Néhányan baromira nem tudják megítélni megítélni mennyi kalóriát bezabálnak, de akkor legalább ne okoskodnának..

Kérdésedre válaszolva: Igen, elég sok, főleg netezés közben, de még durvább ha aznap nem mozogtál semmit. Persze ezzel nem nagyon lehet felvágni, az Durvább" lenne, ha meg tudnád állni, hogy ne egyél ennyi édességet, ebben semmi nagy dolog nincs, hogy ennyire falánk vagy.

2017. ápr. 16. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:
En is meg tudnek enni ennyit siman, ahogy pl egy egesz tabla csokit is. Ennek megfeleloen viszont ritkan van itthon edesseg. En azokat nem ertem, akik 2-3 kockat majszolnak fel oran keresztul, de hat masok vagyunk. Szerintem a kerdezo nem felvagni akart ezzel, de persze nehanyan nem hagytak ki az alkalmat, hogy dagadtozzanak egy joizut. Ilyen adatokkal rendelkezo no atlagos alkatunak mondhato manapsag.
2017. ápr. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!