Ti is szoktátok érezni, hogy egyes tejtermékeknek (sajt, tejszín, túró, stb) szappan íze van?
Nagyon ritkán, de belefutok olyan kajákba, amiknek szappan ízük van, és észrevettem, hogy ezek mindig valamilyen tejtermékek vagy süteményeken a krém.
Ez mitől lehet? Növényi, állati zsírok?
Más is tapasztalt már ilyet, vagy én vagyok bolond? :)
Nagyon néha úgy jött ki, hogy nem valami jó, ismeretlen sajtot sikerült venni a kisboltban. Én inkább műanyagízűnek érzem, de biztos van szappan is, rossz sajtokból lazán kinézem.
Sajton kívül még nem fordult ez elő, igaz, pl. túrót évtizedek óta nem eszem s tejszín is rég nem (házit esetleg néha ennék, de olyat nem találok sehol).
én is futottam már bele szörnyű ízű tejtermékekbe.
abba a kis fémes fóliába csomagolt túró nem egyszer volt fém ízű.
de sajtoknál is van amikor érzik,hogy nagyon friss.egyszerűen semmi íze.
meg tejfölnél is szoktam kellemetlen utóízeket érezni.
ritkán fordulnak elő,de épp elég:D
Na mondjuk az a baj, hogy Én nem tudom milyen íze van a szappannak , tehát nincs viszonyítási alapom .
Sajtból meg csak a drágábbakat veszem, mert ezek a rossz trappisták szerintem gumiból vannak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!