Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A tejszínhab sprayt hűtőben...

A tejszínhab sprayt hűtőben kell tárolni "felbontás" után?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 28. 16:08
 1/7 anonim válasza:
100%
igen
2016. ápr. 28. 16:11
 2/7 anonim válasza:
100%
igen. mivel romlandó
2016. ápr. 28. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év) a csomagolás alján jelzett időpontig, 2-25°C között tárolva. Felbontás után 2-7°C között tárolandó.

Én azt hittem, hogy nem kell felbontás után se, de úgy fest tévedtem.

2016. ápr. 28. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Nem muszáj. Maximum a fejében ragadt hab romlik meg, ami a palackban van, annak nem tud baja lenni, nem éri se levegő, se baci, semmi.
2016. ápr. 28. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

hűtőben kell

Ha felbontod, akkor már nem lesz légmentes.

2016. ápr. 28. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen! És öblítsd is át vízzel a műanyagfejet minden használat után, így nem penészedik meg, ami bennemaradt volna.
2016. ápr. 30. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 szerinted mégis hogy a fészkes fenébe megy bele egy tejszínhabos palackba a levegő? Mi az, hogy nem lesz légmentes? Abból cucc csak kifelé jön, befelé nem megy. A tejszínhabos szpré ugyanolyan szépen kiürül mint minden ilyen zárt hajtógázas cucc a dezodortól a gázpalackon át. Az lenne a szép, ha nem maradna valamelyik légmentes, és a bekerülő oxigéntől a hajtógza felrobbanna!
2016. máj. 1. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!