A tejszínhab sprayt hűtőben kell tárolni "felbontás" után?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 16:08
3/7 anonim válasza:
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év) a csomagolás alján jelzett időpontig, 2-25°C között tárolva. Felbontás után 2-7°C között tárolandó.
Én azt hittem, hogy nem kell felbontás után se, de úgy fest tévedtem.
4/7 anonim válasza:
Nem muszáj. Maximum a fejében ragadt hab romlik meg, ami a palackban van, annak nem tud baja lenni, nem éri se levegő, se baci, semmi.
5/7 anonim válasza:
hűtőben kell
Ha felbontod, akkor már nem lesz légmentes.
6/7 anonim válasza:
Igen! És öblítsd is át vízzel a műanyagfejet minden használat után, így nem penészedik meg, ami bennemaradt volna.
7/7 anonim válasza:
#5 szerinted mégis hogy a fészkes fenébe megy bele egy tejszínhabos palackba a levegő? Mi az, hogy nem lesz légmentes? Abból cucc csak kifelé jön, befelé nem megy. A tejszínhabos szpré ugyanolyan szépen kiürül mint minden ilyen zárt hajtógázas cucc a dezodortól a gázpalackon át. Az lenne a szép, ha nem maradna valamelyik légmentes, és a bekerülő oxigéntől a hajtógza felrobbanna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!