A pöttyös túrórudival tenyleg nyert már valaki vagy csak kamu?
Figyelt kérdés
Most nagyon beleélem magamat ebbe a kódfeltoltesbe es mar eleg sokat feltoltottem, nagyon meg szeretnem nyerni a fejhallgatot. Ha valaki nyert mar akkor csinalnam tovabb es nem vennem allandoan a rudit mert mar ra se tudok nezni annyit megettem mar. Illetve ha valakinek van felesleges kodja elkuldhetne nekem priviben :) <3 koszonom a normalis es ertelmes valaszokat!
20L
2017. júl. 15. 17:56
1/9 anonim válasza:
Csak 10 db kódosat dobtam ki a kukába nemrég ,csak a Terméket nyert feliratosokat tartom meg ami késöbb visszaváltok ,szerintem sokan igy gondolkoznak és lusták feltölteni amivel az esélyeid jók de nincs rá garancia hogy ténylegesen sorsolnak is.
2/9 anonim válasza:
Soha nem nyertem még semmilyen kódfeltöltős játékkal.
3/9 A kérdező kommentje:
Én sajnos tulsagosan beleeltem magam.., probalok kitalalni mindent hogy sikeruljon kegalabb egyszer nyerni. :/
2017. júl. 15. 18:09
4/9 A kérdező kommentje:
Hátha valaki cuki lesz es elkuldi nekem :D
2017. júl. 15. 18:20
5/9 anonim válasza:
Egyszer a pöttyös nyereményjátékában WV Beetlet lehetett nyerni. A háziorvosunk megnyerte az egyiket. (Asszem talán hármat sorsoltak ki) Úgyhogy a fülhallgató se kamu szerintem.
6/9 anonim válasza:
Nem kamu, de nagyon kevés esélyed van rá. Ha amúgy is veszel, akkor nincs mit veszteni, de hülyeség csak azért venni ilyeneket, hogy nyerj.
7/9 anonim válasza:
Az a baj hogy ezek okosan vannak kitalálva és nem a kóddal magával nyersz hanem azzal az időponttal amikor beküldted. Ugyanis egy program választ egy random időpontot pl. kedden 6:00 és 22:00 között. Legyen ez 17:35 43másodperc, aki ehhez az időponthoz legközelebb küldi el, vagy pont ekkor az nyer. Tehát nagyobb esélyed van akkor ha gyűjtesz 14 kódot és óránként feltöltesz egyet mondjuk 6:35kor, 7:35kor, stb. minthogy egyszerre feltöltesz 14-et. Én így nyertem anno fejhallgatót. Neked is sok sikert!
8/9 anonim válasza:
Kódokat ne kérj másoktól, kell bizonyítanod a csomagolással, hogy te vetted. ^^ ha el is kéred, a csomagolást küldesd el postán :D
nyertél azóta valamit? :)
9/9 anonim válasza:
Én most nyertem egy matracot, szóval ha valaki ezt látja esetleg, akkor ebben az órában már ne töltsön fel kódot :D
Amúgy meg ilyen nagy cég nem engedné meg magának, hogy kamu legyen a nyereményjátéka szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!