A pöttös oldalán tényleg lehet nyerni vagy kamu az egész? (forrásból kérnék részt)
A pöttös.hu oldalát elemzem de én nem találtam egy olyan összehasonlító adatbázist sem benne ami a kódokat az elküldést követően össze hasonlíaná hogy pl.:ez az xy kód nyert, xyz kód nem nyert.Ahoz hogy ezt meg lehessen teni kellene legyen egy adatbázis vagy bármilyen kód listája az oldalnak de erre utaló jele nem találtam segítsetek.
Félre értések elkerülés véget:nem akrok csalni nem a nyerő kódokat akarom tudni(egyébként sem menék velük semmire ha nincs meg a turó rudis papír) hanem van e esély egyáltalán nyerni vagy csak szimplán ki irja nem nyertél azt csá:D
1. Remélem észrevetted, hogy minden 5. rudival EGY ÚJABB RUDIT lehet nyerni, nem mást. A nagyobb nyereményeket a kódok feltöltői közt SORSOLJÁK. Nincs ebben semmi különös, a Sport szelettel is volt ilyen akció. Igencsak félreértelmezted a játákkiírást, vagy el sem olvastad.
(2. Nem kell adatbázis, algoritmussal is kiszámítható, jó-e a kód.)
Amugy meg kinek tűne fel most komolyan?
A turó rudit meg evő emberek nagy része nem is foglalkozik a nyereményjátékkal a maradék meg lenyeli hogy á most nem nyertem majd legközelebb és vesz még egyett és így tovább.
Senki nem reklamálna mert nem is tudnák hogy nincs benne az a lehetőség hogy nyersz:D
egyyetlen egy jelet találtam: /kodfeltoltes de semmilyen kiterjesztés nincs utána pl .php vagy akármi
amúgy valami jelnek kel lennie egy kommntnek vagy bárminek hogy ez most a feldolgozó oldal de semmi nincs és felbasz:D
ha nem találok ilyet az oldalban és mások sem tudnak hozzá semmit akkor csinálok belőle egy youtube videót:D
de amíg nem biztos nem akarok szarvas hibát elkövetni:)
Nem szeretem ezt a lekezelő modort, én eddig normálisan viszonyultam mindenkihez most miért kel szekálni.
Mellesleg a server oldali scriptet nem lehet sehogy visszafele fejteni?
tudom hogy egy html lapot generál le de a folyamtot nem lehet visszafelé csinálni?vissza a kájháoz?hogy ebből a htmlből régen milyen php kód lehtett,miből lett generálva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!